30 maart 2019

MFA Rutten
In 2020 wordt hij gebouwd! Een Multi Functionele Accommodatie, waarin scholen, peuterspeelzaal, kinderopvang, dorpshuis en sport zich onder één nieuw dak zullen bevinden. Een grote bijdrage moet er nog uit Rutten komen, daarom organiseren wij een veiling. Lees hier alle informatie over de MFA.

30 maart veilingavond
Uitleg veiling.
Vanwege het groot aantal kavels zullen we in een flink tempo gaan veilen. Dus wees alert. U kunt zich het beste thuis voorbereiden door te arceren wat u leuk lijkt om te kopen. Voor een goede voorbereiding verwijzen wij u ook naar onze website www.ruttennop.nl voor een volledige omschrijving, foto’s en alle voorwaarden.

Er zijn bij deze kavels veel kavels verdeeld in aantallen (subkavels). Degene die het meeste biedt heeft dan “het recht van keur”. Dit betekent een aantal dezelfde kavels afnemen voor die prijs waar je voor hebt geboden. In het boekje staat vaak voor hoeveel personen het is. Voorbeeld: de speeltuincommissie biedt een middag voor de kleinkinderen in de speeltuin aan. We gaan bieden per plek (kind). Degene die het hoogste bod heeft vragen wij hoeveel plekken (kleinkinderen) wilt u hebben? Ze bieden bijv. €20. Recht van keur gaat dan in werking. Het kan zijn dat diegene zegt doe maar voor 5 plekken. Dit is dus 5x€20 = €100 en dan zijn er nog 20 plekken over.

Dit zullen we vele malen tegenkomen vandaar deze schriftelijke uitleg.
De veiling is goed te volgen op twee grote schermen. Elke kavel heeft een eigen dia.

Veilingadministratie
Alle kavels dienen betaald te worden op de avond van 30 maart. Ook kunt u al tijdens de veiling afrekenen. Liefst met pin, maar contant kan ook. Alle bedragen voor de veiling worden gestort op de rekening van het Dorpsbelang – MFA. Alle veilingbedragen zijn zonder BTW. Na het afrekenen ontvangt u een factuur. Op de factuur kunt u een emailadres vinden van de aanbieder. Ook staat er op of de goederen in de veilinghal aanwezig zijn of dat dit op afspraak is op te halen.

Op 30 maart gaan we o.l.v. onze bekende polder veilingmeester Gilbert Bastiaanssen mét een Ruttense sidekick al deze prachtige kavels veilen.
De avond start met gezamenlijk eten om 17.30 uur met een stamppotbuffet
(€10,- opgeven noodzakelijk mfa-veilingrutten@outlook.com voor 20 maart!)
Om 19.15 wordt het buffet opgeruimd.
De veiling start om 19.30 uur, iedereen is welkom!
Een mooi MFA gebouw begint bij een kavel van jou!

Commissie
Wij zijn te bereiken op mfa-veilingrutten@outlook.com
Guus Loman (voorzitter), Inge Bouma, Ellen Bastiaanssen, Dion Sietsma, Janine Janssens, Hilde Tiems, Harrie Plomp, Arnold Prins en Krista Hadders.

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring