DÉMIRA BIJ DE MOO SESSIONS #10

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: IJzerpad 17
Url: http://culturalexplores.nl/sessions.html
Omschrijving:
Vanaf januari zijn we weer gestart met de maandelijkse Moo Sessions op de boerderij in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand vindt er een huiskamerconcert plaats tot en met juni.
Eerder dit jaar speelde Toycar, Evan Dain & Band en Gitta de Ridder al bij de Moo Sessions. In de Moo Sessions van april een exclusief optreden van DÉMIRA.
DÉMIRA maakt modern folk; een mix van (elektronische) folkrock en alternatieve, poëtische pop. Haar performance is krachtig en opzwepend, de songs zijn meeslepend en pakkend tegelijk en zouden qua geluid kunnen worden omschreven als een mengeling van Kate Bush, Björk en Lykke Li.
DÉMIRA was finalist bij het televisieprogramma De Beste Singer- Songwriter van Nederland en heeft inmiddels in vrijwel alle grote popzalen van Nederland gespeeld. Van haar zijn inmiddels verschenen de EP’s Pay Attention (2012), Indigo (2014) en White Ravens (2016).
De singles Dragons en Trophy zijn beide uitgebracht met prachtige videoclips.
In toenemende mate speelt DÉMIRA uitsluitend met haar band op festivals en in popzalen.
Speciaal voor de Moo Sessions doet ze weer een intiem solo optreden. Als bezoeker zit je dicht op de muziek en kun je na het optreden gemakkelijk met haar in gesprek.

Moo Sessions #10 zondagmiddag 30 april om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de act die speelt.
Mail: info@culturalexplores.nl
Web: http://culturalexplores.nl/sessions.html
Facebook: https://www.facebook.com/events/1826954647566187/

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld