Drive-In Bioscoop

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: De Groene - Gemaalweg
Url: http://www.ruttennop.nl/rutten-65/
Omschrijving: Drive-In Bioscoop

Op zaterdagavond 10 maart 20:00 uur trappen we het jubileumjaar Rutten 65 af met een Drive-in Bioscoop. Op het terrein bij de Groene kunt u vanuit uw eigen auto een film kijken, het geluid kunt u horen via uw autoradio. In principe is de bioscoop buiten, tenzij het weer dit niet toelaat. Tijdens de film zullen wij u voorzien van een natje en een droogje (eigen consumpties zijn niet toegestaan). We vragen u om zoveel mogelijk met een gewone personenauto te komen, en niet met SUV’s of busjes. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk auto’s kwijt op het terrein en kunnen zoveel mogelijk mensen naar de Drive-in bioscoop komen. Voor de jeugd zonder auto wordt gezorgd voor een tribune. De film is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, de perfecte kans dus voor een avondje uit met het gezin! Na afloop van de film zorgen we voor een gezellige afterparty, zodat we alvast een beetje kunnen opwarmen voor het dorpsfeest.

Er zijn al veel kaarten verkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de Drive-in Bioscoop. Om kaarten te reserveren kunt u mailen naar rutten65jaar@gmail.com Kaarten voor volwassenen kosten in de voorverkoop €10,- p.p., aan de kassa kosten deze €12,50 p.p. T/m 17 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop €7,50 p.p., en aan de kassa €10,00 p.p. Wees er snel bij, want dit wilt u niet missen!

Uw (bedrijfs)logo of boodschap op groot scherm? Tijdens de Drive-in bioscoop is het mogelijk om uw bedrijf te promoten, of als particulier een ludieke boodschap aan het dorp over te brengen. U kunt hiervoor kiezen uit 3 pakketten:

- Pakket De Luxe: Het vertonen van een promotiefilm (max. 2 minuten) en logo à €50,- - Pakket Standaard: Logo met vermelding van (bedrijfs)naam à €25,- - Pakket Budget: Persoonlijke boodschap (max. 150 tekens) à €5,-

De logo’s, bedrijfsfilms en boodschappen worden op het grote scherm vertoond voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de film. Voor het insturen van uw promotiefilm, logo of boodschap, of bij vragen, kunt u mailen naar rutten65jaar@gmail.com.

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring