Koningsdag

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: Plaats
Url:
Omschrijving: Koningsdag

Op vrijdag 27 april is het weer Koningsdag. Om 9.00 uur gaat de dorpsvoorzitter onder de klanken van het Wilhelmus de vlag hijsen. Daarna gaan we een rondje door het dorp op jullie versierde fietsen, skelters of wat dan ook, samen met het fanfareorkest.

Om 9.45 uur mogen de kinderen van de basisschool op de vrijmarkt hun spulletjes verkopen. De vrijmarkt is in de speeltuin, maar bij slecht weer wijken we uit naar de Stiepe. Spulletjes kunnen voor de optocht (vanaf 8.45 uur) worden klaargezet. Er is een springkussen aanwezig en de kinderen krijgen wat lekkers. De jubileumcommissie Rutten65 zal voor ons een gezellig terras hebben. Natuurlijk hopen we op een gezellige zonnige dag.

’s Middags is het tijd voor een vernieuwende activiteit. De jubileumcommissie organiseert dan een dorpsquiz. De dorpsquiz wordt georganiseerd in plaats van de jaarlijkse autopuzzelrit en is een soort moderne en duurzame puzzelrit, versie 2.0 (de ECO-variant).

We zullen starten om 13.30 uur in de Stiepe. U kunt meedoen aan deze dorpsquiz in groepjes tot ongeveer maximaal 6 personen. Elk groepje krijgt een invulformulier met vragen en opdrachten mee naar huis. Sommige vragen gaan over Rutten, maar ook de algemene kennis zal worden getest. Daarnaast zijn er grappige doe-opdrachten die met het groepje uitgevoerd kunnen worden.

Om uiterlijk 16.00 uur worden alle teams weer bij de Stiepe verwacht, waarna de prijsuitreiking en een drankje volgen. Bij mooi weer misschien wel op het terras! Plezier gegarandeerd voor families, vrienden, buren enz.

Het is wel handig als een paar groepsleden ouder dan 12 jaar zijn.
Voor de duidelijkheid, de dorpsquiz staat los van de competitie tijdens de feestweek.

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring