Moo Sessions #13 // Standup'69

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: IJzerpad 17
Url: https://www.facebook.com/events/1595427960540791/
Omschrijving: Vanaf januari starten we alweer met het derde jaar van de Moo Sessions. De band Standup '69 bijt de spits af en gaat bewijzen dat hun door indie- en spacerock beïnvloede muziek ook akoestisch uitstekend uit de verf komt.

Standup ’69 is een indie rock trio uit Rotterdam met een voorliefde voor catchy nummers met een psychedelisch randje. De muziek neemt je mee door een landschap van strakke drums, zwevende gitaren, snijdende synths, samples en dromerige zang. Hun liveshow is hard, sexy en overweldigend maar speciaal voor de Moo Sessions duikt de band in een intieme akoestische sfeer om hun muziek over te brengen.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #13 zondagmiddag 28 januari om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band of act die speelt. Je kunt ook donateur worden als je dit initiatief wilt ondersteunen. Je betaalt dan € 30,- en krijgt een bijzondere passe-partout waarmee je alle zes optredens in 2017 kunt bijwonen.

Meer informatie

Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring