Moo Sessions

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: IJzerpad 17
Url: https://www.facebook.com/events/1009486112553590/
Omschrijving: Moo Sessions

In april speelt Katie Koss bij de maandelijkse Moo Sessions aan het IJzerpad in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand is er een huiskamerconcert tot en met juni.

Bij het luisteren naar Katie Koss word je omringd door haar kenmerkende, licht hese stemgeluid. De band brengt zweverige, zwoele liedjes met metaforische teksten. Diepe synths, ambient gitaren en elektronische drums vormen samen een bijzonder geluid. Dit jaar kwam de single Black Butterfly uit en speelde de band onder anderen op Eurosonic Noorderslag en staat een optreden tijdens Into The Great Wide Open in de planning.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #16 zondagmiddag 29 april om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de band of act die speelt.

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring