Moo Sessions

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: IJzerpad 17
Url: https://www.facebook.com/events/205857033364124/
Omschrijving: Moo Sessions

Dit is al weer de laatste Moo Session van dit jaar, met een mooi en bijzonder optreden van het trio Out Of Skin. Vanaf januari waren er de maandelijkse Moo Sessions op de boerderij in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand vond er een huiskamerconcert plaats.

Eerder dit jaar speelden Standup '69, Esther de Jong, Bear Valour, Katie Koss en Daniel Cane and the Rebellion al bij de Moo Sessions.

Als je er eenmaal in zit, wil je er niet meer uit. Een optreden van Out Of Skin is ruimtelijk, ongrijpbaar en ontvouwt zich gedurende de show van verstild naar expressief. Overweldigende harp, ijle tot ruige vioolstreken, slaggitaar en veelzijdige zang. De driekoppige band Out Of Skin maakt moderne, alternatieve popmuziek over de psyche van de mens. Hun muziek is genreloos en zweeft ergens tussen Radiohead, Tamino en Sigur Rós.

De Moo Sessions bestaat uit een maandelijks (semi) akoestisch optreden, binnen de huiselijke sfeer van de boerderij. Er vinden steeds gedurende het jaar zes edities plaats, bestaande uit de zaterdagavond in Diepenheim en aansluitende de zondagmiddag in Rutten.

Moo Sessions #18 zondagmiddag 24 juni om 16.00 uur, IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50- en de opbrengst gaat naar de act die speelt.Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring