Toneelvereniging Nooit Te Laat presenteert: Onrust in het rusthuis.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: De Stiepe
Url:
Omschrijving: Toneelvereniging Nooit Te Laat presenteert: Onrust in het rusthuis.

In een pas geopend bejaardentehuis wonen momenteel drie bewoners: Olle Alle, een rijke man en voormalig boer die zijn landerijen heeft verkocht, Driekus, een arme landarbeider en Miep, een voorheen vitale vrouw. Nog niet alles loopt op rolletjes.
Dora werkt zich een slag in de rondte als enige verzorgster, Tammy de klusjesvrouw is vooral bezig met het opknappen van haar eigengemaakte rotzooi en wat de directrice precies doet, naast aan haarzelf te denken, dat weet niemand.
Komische stukken komen voorbij, waarin een zoektocht naar een goede kok en de komst van inspecteur de Kok de spanning er goed inhouden…
In december 2018 is de toneelvereniging weer van start gegaan met het instuderen van lappen tekst, het neerzetten van uiteenlopende typetjes en het bedenken van een mooi decor.
Dit jaar verwelkomen wij een nieuwe regisseuse, Ellen Brouwer. Voor haar is dit een hele nieuwe uitdaging, waar ze enthousiast aan begonnen is!
Daarnaast twee debutanten, Bram Vader en Annet Sesing. Waar gezelligheid regelmatig een overheersende factor is, zien wij een mooi stuk tot stand komen dat wij met veel plezier begin april op zullen gaan voeren.

Komt dat allen zien op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in de Stiepe.
Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,-
Toneelvereniging NTL

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring