Verlichte Boerderijen Route

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Rutten
Locatie: buitenwegen
Url: http://www.lichtroutenoordoostpolder.nl/
Omschrijving: Verlichte Boerderijen Route

De route van de Verlichte Boerderijen Route is bekend, het boekje ligt bij de drukker, de open dagen liggen vast en dus de hoogste tijd voor een update!

Er zijn een aantal nieuwe elementen toegevoegd dit jaar. Het bedrijf van de familie Mulder aan de Hopweg 54 zal gedurende 5 dagen (8 & 9, 14,15 & 16 december) worden opengesteld voor vertellingen en er wordt geëxposeerd.

De vertellingen worden verzorgd door de heer Ed Voigt, hij is dé kenner als het gaat om ir. Lely en zijn werk. De heer Voigt schreef onlangs het boek: ‘Cornelis Lely’ en hij bezit diverse persoonlijke bezittingen van ir. Lely.

De heer Vincent Oosterwijk zal vertellingen verzorgen over 100 jaar Zuiderzeewet en de historie van de Noordoostpolder. De ruimte wordt sfeervol ingericht met diverse kraampjes en er wordt koffie en thee geschonken.

Nog een nieuw element is de opstelling van een 12 tal doeken langs de route die het verhaal van de Zuiderzeewet tonen. Middels een QR code is de gesproken tekst te beluisteren.
Daarnaast is er een prijsvraag waarmee een leuke prijs te winnen is.

Tal van nieuwe elementen die de route voor jong en oud aantrekkelijk maakt en een goede basis is om het succes van de derde editie te evenaren of, zo mogelijk, te overtreffen!
Beleef de Verlichte Boerderijen Route, oordeel zelf en wij horen het graag !

De aftrap van dit tweejaarlijks evenement wordt gehouden op vrijdag 7 december bij ‘Bij Ons’ in de Wellerwaard. Een unieke locatie waar tevens ons begin- en eindpunt is.

De route is te rijden op 7, 8 & 9 december en 14, 15 & 16 december.

Vanaf medio november staan de adressen van de open dagen, voorverkoop adressen van de routeboekjes en de meest actuele informatie op de website: www.lichtroutenoordoostpolder.nl

Houd ook onze facebookpagina in de gaten! https://www.facebook.com/lichtroutenoordoostpolder/

Contact: Krijn Verhage, Emmeloord, M 06-51402065


Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring