Vertrouwenspersonen bijeenkomst

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Emmeloord
Locatie: Sportclub Emmeloord
Url: http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/
Omschrijving: Vertrouwenspersonen voor alle Vrijwilligersorganisaties in Noordoostpolder

In elke organisatie kunnen zich nare situaties voordoen. Een buurthuis of een sportvereniging, een kinderclub of een kerk. Overal waar mensen samen komen kan iets gebeuren.

Voor wie bestuursleden en vrijwilligers
Doelstelling en inhoud

U wilt er misschien niet aan denken; intimidatie, onveiligheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag. Allemaal zaken die u in uw organisaties niet wilt meemaken. Maar het kan wel gebeuren. Overal waar mensen bij elkaar komen kan dit soort gedrag zich voordoen. En wat dan? Bij wie kan het slachtoffer terecht, wie praat met de dader? Met iemand die weet wat te doen en hoe dat te doen. Met een vertrouwenspersoon. Maar wat doet die nou precies, waar kunt u terecht, hoe werkt het.

Op deze avond hoort u alle informatie over de mogelijkheden in Noordoostpolder. De vertrouwenspersonen stellen zich voor en vertellen over hun werk. De scouting Emmeloord vertelt hoe zij dit hebben opgepakt in hun organisatie binnen het beleid en in de uitvoering. Verder is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren of samenwerking te zoeken met anderen.

Waar en Wanneer
Dinsdagavond 20 februari 19.30 uur. Locatie: Sportclub Emmeloord, Espelerlaan 84, 8302 DC Emmeloord

LET OP: Opgave is noodzakelijk. Ga naar www.vrijwilligerspuntnop.nl

Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring