in the spotlight

Kavel in the spotlight

Wij omarmen de creativiteit van onze dorpsbewoners. Het creatief zijn in het bedenken, in het aanbieden of in het organiseren.
Elke week zetten wij een kavel in the spotlight!

kavel in the S P O T L I G H T
#11
Weer een week verder, de weken vliegen voorbij. Nog 2 weken tot de veiling, dus dit is de enelaatste "kavel in the s p o t l i g h t!" Deze week is het de beurt aan het Kindcentrum Rutten (Sjaloom, Paulusschool en Alles Kids). Een hele grote en belangrijke gebruikersgroep in onze MFA.

➖ Wat voor een kavels hebben jullie ingediend❓
Het Kindcentrum heeft een aantal super leuke kavels ingediend voor de veiling op 30 maart a.s.Totaal hebben wij 5 kavels ingediend. Een "unieke lunch", "autowassen", "portret tekenen", "city tour" en een "beauty arrangement".

Waarom hebben jullie deze kavel ingediend
Wij hebben deze kavels ingediend omdat wij als Kindcentrum natuurlijk graag een bijdrage leveren aan deze fantastisch
veiling voor de MFA. De kinderen worden op deze manier betrokken bij het hele proces van de MFA en door het gezamenlijk te doen met beide scholen en Alles Kids is natuurlijk super leuk. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Willen jullie nog iets kwijt❓
De lunch vindt plaats op dinsdag 28 mei om 12.00 uur. Aansluitend zullen de andere 4 kavels plaatsvinden. Deze vinden allemaal gelijktijdig plaats. U kunt dus naast de lunch altijd bieden op 1 van de andere 4 kavels, maar niet
op meerdere, tenzij u natuurlijk gezellig de hele familie meeneemt en het verdeeld.
Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat u niet bij uw eigen kind wordt ingedeeld, maar we kunnen u verzekeren dat er 140 kinderen staan te popelen om voor u een onvergetelijke belevenis er van te maken.
Heeft u een kleintje thuis onder de 4 jaar, dan kan deze gratis worden opgevangen door Alles Kids, zodat u lekker kunt genieten. U hoeft dit alleen even door te geven bij Alles Kids, zodat zij weten welke kinderen ze kunnen verwachten.
Als u heeft een kavel heeft gekocht dan ontvangt u van ons nog een separate uitnodiging voor de desbetreffende kavel.

We hopen dat deze iedereen inspireert om zaterdag 30 maart naar de veiling te komen en hierop te gaan bieden.

kavel in the S P O T L I G H T #10
Elke week zetten we een kavel in the spotlight!
Deze week is het de beurt aan de Ruttense boerderij verkooppunten. Ze hebben 10 overheerlijke pakketten samengesteld met de producten van hun boerderijen.

➖ Wat voor een kavel heb je ingediend❓
Altijd al eens afgevraagd waar jouw dochter of zoon hun beroemde en beruchte afterparty's houden na Ruttense feestjes? Kom er achter op de avond (-en nacht) na de MFA veiling tijdens het eitje bakken bij Leo Joosten!

➖ Waarom heb je deze kavel ingediend❓
Inmiddels is het een Ruttens fenomeen. "De After Party" bij mij. Al flink wat gesmeerde boterhammen met ei zijn er al doorheen gegaan. Zo is er zelfs een keer een groep mensen geweest die eieren stiekem hadden verstopt in mijn tuin. Helaas kon de groep zelf niet komen. Het probleem werd al snel opgelost door andere feestgangers met zaklampen. Voordat zij hun broodje ei kregen, moesten zij toch eerst zelf zoeken!

➖ Wil je nog iets kwijt❓
Het is op Meerweg 27 rond 2.00 uur. Het mooiste is als de 15 mensen tegelijk komen, is wel zo gezellig. Maar geen verplichting. Zijn je dochter of zoon nog nooit geweest en wel nieuwsgierig mag u ook zeker bieden. Hoe hoger de bieding hoe luxer het eitje.
Deze kavel is uitsluitend voor mensen die de kavel hebben gekocht.

Heel erg bedankt Leo! We hopen dat deze iedereen inspireert om zaterdag 30 maart naar de veiling te komen en hierop te gaan bieden.

kavel in the S P O T L I G H T #9

Elke week zetten we een kavel in the spotlight!
Deze week is het de beurt aan de Ruttense boerderij verkooppunten. Ze hebben 10 overheerlijke pakketten samengesteld met de producten van hun boerderijen.

➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
Wij geven de koper de mogelijkheid om een pakket te ontvangen van heerlijke boerderij producten uit Rutten! Voor een hele maaltijd kun je gewoon in Rutten terecht.

➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
We hebben onze krachten gebundeld. En op deze manier kun je heerlijke maaltijden maken met onze producten. Wisten jullie al wel dat we 7 boerderij verkooppunten hebben die het hele jaar "open" zijn?

➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
In zo'n pakket zit o.a. lekkere aardappelen, zuivel, vlees, witlof, appels, peren, sap en uien. Het is samengesteld door de Ruttense boerderij verkooppunten (Hadders - Lemsterweg, Keurentjes - Gemaalweg, Vader - Venepad, Dijkveld Stol - Gemaalweg, Verhage - Wrakkenweg, Bleeker - Veneweg en Van Ginkel - Gemaalweg)

Heel erg bedankt allemaal! We hopen dat je dit inspireert om zaterdag 30 maart naar de veiling te komen en hier op te gaan bieden. Het zijn 10 pakketten, dus 10 kavels!

kavel in the S P O T L I G H T #8
Elke week zetten we een kavel in the spotlight!
Deze week hebben we het over de kavels voor een grote groep. Wat hoe leuk is het om samen met je vrienden of familie iets te kopen! Er staan genoeg kavels bij die je met een hele groep kunt uitvoeren. Bereid je je dus goed voor, spreek af wie er gaat bieden. Al vinden wij het niet erg als je binnen één vriendengroep tegen elkaar op gaat bieden hoor ;)

Deze week zetten wij de kavel van de fam. Van Aart met hun Edelweisz dairy (Lemsterweg 34) in the s p o t l i g h t !

➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
Wij brengen een voergang diner in voor 10 à 15 personen. U kunt tussen de koeien op de voergang genieten van een buffet met smaakvolle boeren gerechten inclusief drinken.

➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
Gastvrijheid, lekker eten en een niet alledaagse entourage maken dit een unieke ervaring. De passie die wij hebben voor onze koeien willen wij graag delen met onze gasten.

➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
Het menu wordt in overleg samengesteld. Aansluitend kunnen wij samen met u een rondgang maken op de boerderij.

Heel erg bedankt fam. Van Aart! We hopen dat deze kavel anderen inspireert en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #7
Elke week zetten we een kavel in the spotlight!

Deze week zijn de kinderen uit Rutten aan de beurt. Kinderen en de veiling? Ja dat kan zeker. Kinderen uit Rutten kunnen, met hulp van een ouder / volwassenen, best een kavel indienen. Vorige week op de ouderavond van het kindcentrum hebben wij dit ook nog toegelicht. Deze week geven wij de kavel van de zusjes Merle en Esmée Bouma extra aandacht in de s p o t l i g h t !

➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
Wij verzorgen een ontbijtje voor 2 personen op zondagmorgen bij u thuis. Met lekkere warme broodjes.

➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
Wij vonden het leuk om ook iets te doen. En hierbij kan mama ons helpen.

➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
We hopen dat de veiling veel geld ophaalt, zodat er mooie dingen gemaakt kunnen worden.

Heel erg bedankt meiden! We hopen dat deze kavel anderen inspireert en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #6
Elke week zetten we een kavel in the spotlight! Deze week is het de kavel van de vriendinnen Liesbeth, Irma, Marianne en Mariska.

➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
Picknicken op de dijk. Gezelligheid staat voorop met daarbij heerlijke versnaperingen met een fantastisch uitzicht van onze Ruttense dijk. Even een gevoel van Côte d'Rutten.

➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
Door de gedachte: Het nieuwe MFA is voor ons maar zeker ook door ons! We moeten het met elkaar doen!

➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
Dat deze veiling mag leiden tot een prachtige accomodatie waar wij als Ruttenaren ons thuis gaan voelen en waar we heel trots op mogen zijn.

Heel erg bedankt dames! We hopen dat deze kavel anderen inspireert en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #5
Elke week zetten we een kavel in the spotlight! Deze week is het de kavel van mevr. Hennie Plomp.
➖ Wat voor een kavel heeft u ingediend❓
10 Overhemden strijken. Aanleveren in één keer, op een hanger. Men kan dit twee keer kopen.

➖ Waarom heeft u deze kavel ingediend❓
Ik wilde sowieso iets doen voor de veiling. Met de Nieuwjaarsreceptie zag ik in jullie promotiefilmpje dit idee bij mijn kleinzoon Harrie voorbij komen. En ik dacht: dat is mijn kavel! Dat kan ik doen. Strijken vind ik geen vervelende klus. Ik kan het in mijn eigen tijd doen.

➖ Wilt u nog iets kwijt❓
Ik vind het erg bijzonder dat iedereen heel enthousiast is over de MFA. Ook de betrokkenheid voor de veiling. Met de Nieuwjaarsreceptie zag je dat de sfeer er al goed in zat. Ook bijzonder dat we zulke actieve betrokken jeugd hebben. Ze zijn er allemaal bij. Net zoals het Oud & Nieuw feest. Iedereen geniet van elkaar.

Heel erg bedankt! We hopen dat deze kavel anderen inspireert en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #4
Al weer 4 weken verder! Elke week zetten we een kavel in the spotlight! Deze week is het de kavel van Bert Philipsen

➖ Wat voor een kavel heb je ingediend❓
Een graslandworkshop speciaal voor dames die interesse hebben in grasland en beweiding. Basiskennis is niet vereist.
De bedoeling is een leerzame ronde door het grasland op één van de melkveebedrijven in Rutten.

➖ Waarom heb je deze kavel ingediend❓
Omdat ik het leuk vind om over gras te vertellen, al lopend door het grasland. Voor mijn werk doe ik dat vaak voor mannen of studenten. Maar ik merk steeds vaker dat vrouwen dat eigenlijk ook heel leuk vinden. In een groep met (veel) mannen voelen ze zich echter niet altijd vrij om alle vragen te stellen.
Vaak omdat ze in het werk er minder mee te maken hebben en omdat ze misschien deze kennis tijdens de opleiding niet opgedaan hebben.

➖ Wil je nog iets kwijt❓
Ik merk vaak dat vrouwen heel goede en duidelijke "waarom" vragen stellen. Over grasland, de bodem en beweiding bijvoorbeeld. Het lijkt mij erg leuk om op een mooie zomeravond
samen door het grasland te lopen, te kijken wat we zien en wat we samen daarover kunnen vertellen en leren.
Vind je het leuk? Bied op deze workshop en verzamel een groepje om je heen.

Heel erg bedankt Bert! We hopen dat jij met deze kavel anderen inspireert en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #3
Elke week zetten we een kavel in the spotlight! Deze week zijn het Annie Van der Kooi en Jeffrey Kerkhof
➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
2 overnachtingen “B&B” in onze Finca in Andalusië-Spanje in natuurgebied Sierra de las Nieves, 45 minuten va Malaga. De kavel is voor 2 tot 4 personen. 5 Km vanaf het witte dorpje Tolox, met haar 20 barretjes, restaurantjes en super lieve, gastvrije bevolking. De natuur is er geweldig en er zijn vele prachtige wandelingen te maken. Zie verdere info op de webpagina.
➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
Omdat we het leuk vinden om onze liefde voor deze mooie plek te delen als bijdrage voor de MFA.
➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
We hopen met deze kavel mensen op ideeën te brengen voor nog meer mooie kavels.

Heel erg bedankt! We hopen dat jullie andere mensen inspireren en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #2
Elke week zetten we een kavel in the spotlight! Deze week zijn de schoonzusjes Overgoor aan de beurt Dorien Overgoor Leonie Krops Anna Riemersma

➖ Wat voor een kavel hebben jullie ingediend❓
5x dampalen verven op een boerderij (in de NOP, of max 15 km vanaf Rutten), inclusief verf. We komen langs op een zaterdag, je hoeft niet thuis te zijn.
➖ Waarom hebben jullie deze kavel ingediend❓
Er zijn veel boerderijwoningen rond Rutten, dus veel mogelijke kopers. We vinden het zelf altijd een leuk klusje om de dampalen te verven.
➖ Willen jullie nog iets kwijt❓
Koop je de kavel van de schoonzusjes Overgoor,
dan kunnen je dampalen er de komende tijd weer mee door!.

Bedankt meiden! We hopen dat jullie andere mensen inspireren en dat de kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

kavel in the S P O T L I G H T #1
Elke week zetten we een kavel in the spotlight! De eerste die aan de beurt is, is de kavel van Anca Miedema
➖ Wat voor een kavel heb jij ingediend❓
Een bloemstuk maken voor een speciale gelegenheid.
➖ Waarom heb jij deze kavel ingediend❓
Ik heb deze ingediend omdat iedereen mijn kerststukken zo mooi vond. En Inge Bouma aangaf dat dit wel een leuk idee is voor een kavel.
➖ Wil je nog iets kwijt❓
Dit stuk kan zijn voor een speciale gelegenheid.
Bedankt Anca! We hopen dat je andere mensen inspireert en dat je kavel een succes is op de veiling van 30 maart!

Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring