Peuterspeelzaal “de Draaitol”

Soort: Peuterspeelzaal
Adres: Buitenom 1 8313 AG Rutten
Tel: 0527-618700
Web: info@psz-nop.nl
Email: http://www.psz-nop.nl/vs2/?page_id=70

Peuterspeelzaal “de Draaitol”

Peuterspeelzaal De Draaitol is er voor kinderen van 2½ tot 4 jaar. De speelzaal heeft 2 groepen, die elk bestaan uit maximaal 15 kinderen. De groepen wordt geleid door deskundige leidsters. U kunt kiezen voor de groep van maandag- en woensdagochtend of voor de groep van dinsdag- en donderdagochtend. Eventueel kan uw kind een derde dagdeel komen bij de andere groep.

De peuterspeelzaal is gevestigd in een lokaal van o.b.s. De Wegwijzer, Buitenom 1 8313 AG Rutten. De Draaitol maakt deel uit van Stichting Peuterspeelzalen Noordoostpolder (SPN).

Wat vinden wij belangrijk?

Elk kind is uniek en maakt zijn eigen ontwikkeling door. De peuterspeelzaal kan daarbij ondersteunend werken, omdat kinderen verschillend zijn. De leidster zorgt voor afwisseling tussen individuele aandacht, groepsactiviteiten en vrij spel. De peuterspeelzaal stimuleert peuters om gebruik te maken van hun eigen kennis en ervaringen. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en geeft een goede basis om verder op onderzoek te gaan en de eigen mogelijkheden te vergroten. Als een peuter een fijne tijd heeft gehad op de peuterspeelzaal zal hij met zelfvertrouwen en voldoende bagage beginnen aan de basisschoolperiode.

Aanmelding: u kunt uw kind opgeven voor de peuterspeelzaal wanneer het 1½ jaar is. Voor informatie en opgave kunt u bellen met Stichting Peuterspeelzalen Noordoostpolder 0527-618700 of mailen naar info@psz-nop.nl.

Peuterspeelzaal:
Leidsters: Janet van Sinderen

Activiteitencommissie:
Voorzitter: Cindar Hendriks
Secretaris: Dorien van Kranenburg
Algemene Leden: Johan den Boer, Almar de Bont en Cindar Hendriks

Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld