Boekenuitleen - boek van het kwartaal

woensdag 13 februari 2019 13:18

Januari – Maart 2019: DE ZEVEN ZUSSENEen dikke pil die je in no-time uitleest, deze heerlijke bestseller roman van Lucinda Riley. De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Deel 1 neemt je mee op reis met de oudste zus Maia. Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. "Hoe kwamen ze bij Pa Salt terecht? Welke mysterie schuilt er achter hun adoptie? Je wilt het verhaal gewoon helemaal mee puzzelen en reist ondertussen de hele wereld over. Heerlijk om al die dikke pillen tot de laatste bladzijde te verslinden." Willemien


Heb jij nog niet eerder een boek geleend bij Boekenuitleen Rutten?
Dan trekt het Boek van het Kwartaal jou misschien over de streep!
Het idee is speciaal in het leven geroepen voor alle boekenwurmen & speed readers in Rutten. We proberen het boek drie maanden lang door zoveel mogelijk dorpsgenoten te laten lezen. Lees jij mee?

Leen & Lees het beste wat Boekenuitleen Rutten te bieden heeft.

Deel jouw tips! Als je een boek gelezen hebt dat je prachtig vond, laat ons dat dan weten. Schrijf een korte samenvatting of vertel waarom jij vindt dat anderen het boek ook moeten gaan lezen. Wie weet wordt jouw tip wel het volgende ‘Boek van het Kwartaal’.

Deel jouw wensen! We vullen onze collectie regelmatig aan. Ook met de nieuwste titels. Laat ons weten welk boek jij heel graag zou willen lezen en waarom. Wie weet lukt het ons om ‘m op de plank te krijgen.

Mail jouw suggesties naar Boekenuitleenrutten@hotmail.com.
Tot ziens aan de Buitenom!
Anja & Willemien


Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring