De Boekenuitleen-Rutten-Corona-Leesservice

maandag 30 maart 2020 19:00 De Boekenuitleen-Rutten-Corona-Leesservice!

Het coronavirus houdt ons nu al bijna een maand in de greep. En dat zal voorlopig nog wel even duren. Zoveel mogelijk thuis blijven dus. En misschien wel heel veel boeken lezen… Daarom dit keer geen nieuw Boek van het Kwartaal, maar een andere actie om jullie te helpen om – zeker nu – lekker te blijven lezen:

De Boekenuitleen-Rutten-Corona-Leesservice!

Zit je nu helemaal zonder boeken? Neem dan contact op met Willemien via Boekenuitleenrutten@hotmail.com. Bellen of appen mag ook: 06-81561051.
Laat weten welk genre jouw voorkeur heeft en welke schrijvers je graag leest, dan zoekt zij een aantal passende boeken voor je uit. De Boekenuitleen in het dorp is tot nader order gesloten, dus we moeten het wel doen met de boeken die in ons magazijn op de boerderij aanwezig zijn.
Willemien legt haar selectie voor je klaar op Lemsterweg 42 bij de achterdeur of in de garage. Wel op gepaste afstand blijven a.u.b. en niet zomaar binnen komen lopen!

Grootletterboeken
Bij Joke van de Meulen aan de Buitenom 31 hebben we twee dozen met grootletterboeken staan voor degenen die zonder komen te zitten. Voor overleg wel graag eerst even bellen met Joke, tel. 06-36306039.

Nieuw in de collectie
‘De Bruggenbouwers’ van de schrijver Jan Guillou (Boek van het Kwartaal okt-dec 2019) gelezen? Het vervolg heet ‘Dandy uit het Noorden’ hebben we nieuw in onze collectie. Ook deel zes van De Zeven Zussen-serie, Zon verwachten we dit kwartaal. Een lekkere dikke pil van bijna 800 pagina’s.

Wij hopen dat het coronavirus aan jullie deuren voorbij zal gaan!
Blijf gezond, wees voorzichtig en pas goed op elkaar.
Groeten van Anja en Willemien. Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring