Dorpsbelang nieuws juli '18

maandag 2 juli 2018 13:24 Nieuws van Dorpsbelang

Rutten 65 jaar
Wat hebben we een fantastische feestweek gehad. Veel Ruttenaren waren in de tent te vinden en wat was ons dorp prachtig versierd! Ook bij de pers is ons jubileum niet onopgemerkt gebleven. Een mooi stuk op de voorpagina van de Noordoostpolder en Omroep Flevoland heeft een reportage gemaakt van de versieringen en kunstwerken in ons dorp. Waar een klein dorp groots in kan zijn.
Tijdens de feestweek zijn er veel mooie foto’s gemaakt. Deze staan allemaal op de website www.ruttennop.nl

Vergeten jullie niet om alle leuke verhalen en gebeurtenissen van deze feestweek, of andere momenten, door te geven aan Thomasvaer en Pieternel? U kunt het hele jaar mailen naar tenprutten@hotmail.com

Wij als Dorpsbelang willen nogmaals de Feestcommissie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en wat is er ontzettend veel werk verzet door deze commissie!

Meerweg
Aan de Meerweg, op de braak liggende terreinen van Mercatus, is door werkgroep Wonen 2.0 een spandoek geplaatst met hierop de vraag “wie wil hier wonen?” Heeft u interesse in het realiseren van een woning op deze locatie meldt u zich dan bij dorpsbelang. Dorpsbelang@ruttennop.nl


Op 27 juni heeft er in de Stiepe een bijeenkomst plaats gevonden waarbij de oudere Ruttenaren hun eventuele woonwensen kenbaar hebben kunnen maken. Het doel van het verzamelen van deze informatie door werkgroep Wonen 2.0, is om er zorg voor te dragen dat iedereen een heel leven lang in Rutten kan blijven wonen. Mocht u deze middag gemist hebben maar toch in gesprek willen met de werkgroep Wonen 2.0 dan kunt u contact op nemen met Dorpsbelang.

Een nieuw kunstwerk rijker
Werkgroep FRAAI! heeft tijdens de feestweek een kunstzinnig gedenkteken onthult, dit kunstwerk staat aan de Plantsoenweg tegenover de R.K. Kerk, op de plaats van de voormalige aula. Verderop in deze Rep en Roer kunt u hier meer over lezen.

Facebook Rutten Noordoostpolder
Volgt u Rutten Noordoostpolder al op Facebook? Een gemakkelijke manier om op de hoogte te zijn van alles wat er in en rondom Rutten speelt. Ook alle activiteiten worden hier vermeld.

Martijn op de radio
Martijn Aarnink is namens Dorpsbelang in gesprek met Omroep Flevoland op 9 juli en 6 augustus om 11.45 uur.

Afvalkalender
Rest: 12 juli, 9 augustus, 6 september
GFT: 5,13, 19, 27 juli en 2,10,16,24,30 augustus
Plastic: 26 juli en 23 augustus
Papier: 31 juli en 28 augustus

Ook staan de taken van de Dorpsbelang leden weer omschreven op onze website --> klik door <--Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring