Dorpsbelang nieuws nov '17

dinsdag 7 november 2017 20:20 Dorpsbelang nieuws nov '17

De tijd van gezellige feesten is weer aangebroken.
18 november presenteren de Leutd’elvers hun nieuwe Prins Carnaval tijdens het Prinsenbal.
Zaterdagmiddag 25 november komen Sinterklaas en de Pieten aan in Rutten.
Half december gaat de Werkgroep Fraai ons dorp in de kerstsfeer brengen.

Nieuwjaar

Oud en nieuw vieren kan ook deze keer samen met dorpsgenoten in het centrum van Rutten. Daar verzorgen de jongeren een mooi feest.

2 januari ’s avonds in De Stiepe de grote Nieuwjaarsreceptie voor alle Ruttenaren. Peter Laterveer doet licht en geluid, dus zowel in de grote zaal als in de foyer kan iedereen het programma goed volgen.

Heeft u op de valreep nog een leuk verhaal(tje) voor Thomasvaer en Pieternel? Mail het naar tenprutten@hotmail.com .

MFA - bijpraatavond

Maandag 18 december 20.00 uur in De Stiepe hoort u het laatste nieuws over de MFA-ontwikkelingen, noteer de datum alvast.

Agenda dorpssite

Op http://www.ruttennop.nl/agenda/ staat een agenda. Een aantal verenigingen, commissies en werkgroepen zetten daar hun activiteiten al op. Het zou mooi zijn als nog meer feesten en activiteiten daar gemeld worden. Dan weet het hele dorp wat en wanneer en waar iets te doen is!!

NOP agenda

Sinds kort is www.nopagenda.nl in de lucht. Daar kunt u zien wat er in de hele Noordoostpolder zoal te doen is. Ook hier kunnen evenementen gemeld worden.

Rabobank geeft geld

De Rabobank heeft aan elk polderdorp een paar medewerkers “gekoppeld”, het zogenaamde “kernteam”, wat het betreffende dorp op enigerlei wijze kan ondersteunen. De eerste goede daad van kernteam Rutten was het overhandigen van een cheque van 1500 euro aan onze penningmeester Wendy Wisse. Dank je wel, Rabobank, leuk initiatief. We zullen het geld goed gebruiken.

Grotere GFT bak

Tuinafval kunt u gratis inleveren bij de gemeentewerf. Daarnaast kunt u ook uw kleine GFT-bak inruilen voor een grotere bij HVC. Bellen naar 0800 0700.

Melding aan de gemeente

Die losliggende stoeptegel, kapotte lantaarnpaal, rondslingerend afval, vernielingen of overlast kunt u natuurlijk melden bij de gemeente via noordoostpolder.nl (onder “meldingen”), maar u kunt ook bellen: 0527-633911.

Vergunningen

Wie voor volgend jaar nog een vergunning wil aanvragen bij de gemeente voor een evenement of activiteit, kan deze aanvraag nog ingevuld doorgeven via http://www.ruttennop.nl/vergunning-aanvragen/ tot 17 december. Dan worden ze gebundeld en dat is goedkoper.

Rutten op de radio

Martijn praat weer met Omroep Flevoland op 4 december om 11.45 uur.


Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring