Gemeente enquete

dinsdag 8 juni 2021 19:59 Beste inwoners van Noordoostpolder,

Stelt u zich voor: u mag in de toekomst kijken en ziet de Noordoostpolder in 2050. Wat zou u graag willen zien als u dan ouder bent? Hoe ziet de omgeving er uit waar uw (klein)kinderen leven? En wat wilt u juist niet zien?  Gemeente Noordoostpolder nodigt u graag uit om mee te denken over hoe de Noordoostpolder er in de toekomst uit gaat zien!

In de omgevingsvisie beschrijven we de doelen voor de toekomst (2050) voor de leefomgeving. Dat is de omgeving waarin u woont, werkt, beweegt en ontspant. Hoe willen we straks wonen, hoeveel woningen gaan we bouwen en waar? Wat voor banen willen we, welke ontspanningsmogelijkheden zijn straks nodig? We zijn benieuwd naar uw mening over die toekomstige omgeving. Wat voor mogelijkheden, ideeën en ontwikkelingen ziet u voor de Noordoostpolder, dus voor Emmeloord, de dorpen en het buitengebied? Wat moet zeker een plek krijgen in de visie en waar moeten wij rekening mee houden?

Denkt u online mee? Vul dan deze vragenlijst in: www.noordoostpolder.nl/omgevingsvisie De vragenlijst is anoniem en verwerken we ook anoniem. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Invullen kan  17 juni. Alvast heel hartelijk bedankt voor het meedoen.




Agenda

  • Er zijn geen punten op de agenda.

Laatste nieuws

Sponsoren





 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring