Het Klavier NIEUWS april 2020

maandag 30 maart 2020 18:57 Het Klavier NIEUWS april 2020

Donderdagmiddag 12 maart hebben we samen met alle kinderen van de Paulusschool, de Sjaloomschool en van Alles Kids het bouwbord van MFA het Klavier onthuld aan de Sportweg bij de inrit naar de bouwplaats. Een groot oranje doek was stevig om het bord vastgeknoopt, want de wind waaide hard. Werkgroepvoorzitter Henriette Verheggen legde uit waarom het doek oranje was en riep daarna twee kinderen naar voren die samen met wethouder Marian Uitdewilligen de touwen mochten doorknippen en het doek er af trekken. Dat knippen ging vlot, maar het lostrekken was nog een heel karwei. Met vereende krachten lukte het uiteindelijk toch.

De wethouder memoreerde heel toepasselijk dat het ook geen makkelijke klus was geweest om het plan voor de MFA rond te krijgen.

Daarna riep Henriette weer twee kinderen naar voren die de tijdcapsule mochten overhandigen aan bouwbedrijf Roos met de opdracht die ergens onder het Klavier te begraven. In de tijdcapsule zitten foto’s, tekeningen en teksten, gemaakt door de kinderen van de scholen en kinderopvang. Als over honderd jaar die tijdcapsule opgegraven wordt, kunnen de mensen dan zien hoe het er in 2020 aan toe ging op de scholen en de kinderopvang.

Foto’s van de onthulling staan hier

Gedurende de hele bouw is de fotoploeg actief: Henriette Schra, Jessica de Velde Harsenhorst, Mark Wever, Herman Nijenhuis en Joachim Kamp (met zijn drone).

De bouw vordert gestaag.
Mochten er toch klachten zijn van omwonenden dat iets niet goed gaat: bel bouwbedrijf Roos t.a.v. Karel Dijkhof, tel 0527 613090 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring