Kerstwens van werkgroep Fraai

dinsdag 11 december 2018 13:38 Kerstwens van werkgroep Fraai

Vanaf zaterdag 15 december staat de jaarlijkse Kerststal weer in het centrum van Rutten!! Jozef en Maria ontfermen zich over hun pasgeboren zoon en de ezel en de schapen rondom hen, maken dit ontroerende kerstbeeld compleet!
Jullie zijn van harte uitgenodigd een kijkje te nemen bij deze geweldige Kerststal!! Dit jaar gaat de Kerstborrel niet door, maar de kinderen kunnen een KerstWens opschrijven en deze op de Wensmuur bij de Kerststal plaatsen.
Wie weet.. komen hun wensen dit jaar met Kerst uit!
De Kerstwens zit in de Rep en Roer en je kunt hem ook hier downloaden.

Wij willen de vele vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de DOE-dag 17 november hartelijk bedanken!! De kerstverlichting in het centrum zal Rutten in deze donkere dagen verlichten, maar ook kunnen we in het voorjaar wederom genieten van de prachtig, gekleurde bloemen die op deze DOE- dag gepland zijn.
De paaltjes van het Rondje Rutten staan er weer netjes bij, evenals de centrale rotonde. Ons dorp gaat weer netjes de winter in!

Wij wensen jullie hele FRAAIE feestdagen toe!
Werkgroep Rutten Marijke Woollard (Voorzitter) Bauke Dijkstra (Penningmeester) Wilco Weultjes (Dorpsbelang) Marijke van Maanen (Secretaris) Herman Nijenhuis Adriënne Backx Jan Hartveld
Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring