MFA laatste nieuws

dinsdag 29 januari 2019 09:25 MFA NIEUWS februari 2019

Als alles volgens plan verloopt, heeft u samen met deze Rep en Roer de MFA-nieuwsbrief in de bus gekregen. Daarin kunt u rustig nog eens het voorlopig ontwerp van onze Multi Functionele Accommodatie bekijken.

Ondertussen hebben de commissies Binnen, Buiten en Horeca met de architect en een sfeerbord aan tafel gezeten om de koers van de inrichting te bespreken. De commissie Binnen gaat dat samen met binnenhuisarchitect Regina Rodermond verder uitwerken en de commissie Buiten gaat met architect Martijn Linde aan de slag.

Ook de commissie Verkeer, waarin vier Ruttenaren zitting hebben, is gestart. Zij gaan bekijken hoe tijdens en na de bouw van de MFA de verkeersstromen zo veilig en praktisch mogelijk door ons dorp geleid kunnen worden.

Zaterdag 26 januari bracht burgemeester Harald Bouman een bezoek aan Rutten. Gezeten aan een biertafel op de plek van de MFA, hebben we hem bijgepraat over het hoe, wat en waarom van onze plannen hier.
Klik op de foto voor meer foto's van het bezoek.

Zodra het Voorlopig Ontwerp, misschien met wat aanpassingen, veranderd is in het Definitief Ontwerp, hoort en ziet u dat.
Maar eerst gaan we geld vergaren met de Grote Veiling op 30 maart!!!

En natuurlijk kunt u altijd met vragen, suggesties, kritiek, complimenten en meewerkaanbod terecht bij de voorzitter van de Werkgroep MFA:
Henriette Verheggen, 0624495304, hverheggen@solcon.nl
Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring