Nieuws uit de speeltuin!

woensdag 22 juli 2020 20:55 Nieuws uit de speeltuin!
Ook voor de speeltuin hebben we onze planning door het corona virus helaas een aantal keren moeten aanpassen. Zo hebben wij onze jaarlijkse onderhoudsdag van 14 maart moeten uitstellen en gingen de festiviteiten op koningsdag, en dus de rommelmarkt in de speeltuin met catering door de speeltuincommissie, niet door. 
Wel hebben we het onderhoud dat prioriteit had in kleine groepjes kunnen uitvoeren.  Zo zijn de palen van het dijkhuisje en het klimrek verstevigd door de bestuursleden en zijn we weer heel blij met onze Evert Bron die de kabelbaan heeft gerepareerd zodat deze weer aan de eisen voldoet.

Op zaterdag 16 mei hebben wij weer heel wat tasjes met cartridges en mobieltjes bij de deuren en dampalen weg mogen ophalen. 

De opbrengst hiervan is maar liefst €310.55! Iedereen die aan ons bedacht heeft door zijn cartridges en mobieltjes te bewaren heel erg bedankt! 

Ook willen wij onze dank uitbrengen aan Harm Meijer. Harm heeft er als vrijwillige jarenlang voor gezorgd dat onder andere de paden van de speeltuin er netjes bij lagen. Harm bedankt!

PUZZEL PRIJSVRAAG – PUZZEL PRIJSVRAAG – PUZZEL PRIJSVRAAG – PUZZEL


Tot slot een leuke puzzel. Via NUSO en Jantje Beton hebben wij als speeltuin een aantal leuke leesboeken gekregen. Wij zullen een deel hiervan aanbieden aan de scholen en Alles Kids maar ook willen wij een aantal verloten onder de jeugd van Rutten. De boeken zijn voor de leeftijd van 10 tot 11 jaar.
Los de rebus op, stuur het antwoord naar j.develde@hotmail.com of lever deze in op de Buitenom 16 en wie weet win jij een gaaf boek. Succes!
Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring