Nieuws van MFA Het Klavier

vrijdag 1 november 2019 11:14 NIeuws van MFA Het Klavier

Maandagavond 28 oktober half tien : in het gemeentehuis bespreekt de Commissie Woonomgeving de MFA Rutten. Ook de wethouders Marian Uitdewilligen en Wiemer Haagsma zitten aan tafel. Natuurlijk is een delegatie uit ons dorp aanwezig om te horen hoe de gemeenteraadsleden gaan reageren op de vraag om een aanvullend krediet van 278.006 euro beschikbaar te stellen. Dat is nodig vanwege het gasloos bouwen en de sterk gestegen kosten.

Voorzitter Bouke Wielenga geeft onze dorpsvoorzitter Arianne de Groene het woord om in te spreken. Zij blikt terug op 2019 om de raad te laten inzien hoezeer de realisatie van de MFA in Rutten leeft en wat we daar allemaal voor doen.

Ze besluit met: “De vurige wens van Rutten is dat jullie als gemeenteraad ons harde werken van het afgelopen jaar en de jaren ervoor, willen belonen met het toekennen van het aanvullende budget van net iets meer dan 278.000 euro. Zodat Het Klavier eind 2020 officieel geopend kan worden.”

Alle fracties hebben er begrip voor dat dit extra geld nodig is en stemmen er unaniem mee in dat dit agendapunt op de gemeenteraadsvergadering van 11 november als hamerstuk behandeld kan worden.

En wij gaan blij naar huis!

Als alles volgens plan verloopt krijgt u bij deze Rep en Roer ook weer een MFA-nieuwsbrief, die nu Klavier-nieuwsbrief heet.

Veel leesplezier gewenst.

Werkgroep MFA Het Klavier
Henriette Verheggen
(06 24495304)
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring