Nieuws van MFA Het Klavier

woensdag 29 januari 2020 10:16 Nieuws van MFA Het Klavier

Meer dan honderd boeren hadden zich aangemeld om met trekkers en kippers te komen helpen met grondrijden. Donderdagavond 16 januari zaten ze in de kantine om te horen hoe en wat ze moesten doen. Donderdag 23 januari om half acht ’s morgens begon de kraan te graven op het MFA-terrein en brachten de boeren de afgegraven grond naar Marknesse. Benny Jensma en Herman Nijenhuis coordineerden de hele operatie volgens een strak schema. Het Eetcafe zorgde voor lekkere soep en tosti’s en Peet van Veen hield als teller nauwkeurig het aantal ritten bij. Maandagmorgen half twaalf vertrok de laatste vracht naar Marknesse. Met dank aan alle vrijwilligers die samen deze klus hebben geklaard. Ook dank aan de mensen die de hekken hebben geplaatst om het hele terrein. En dank aan de bewoners van de korte Sportweg die deze dagen hun auto elders hebben geparkeerd voor een vlotte doorgang zonder schade.

Donderdag 9 januari luisterde een volle zaal in De Stiepe naar de uitleg van aannemer, installateur, projectleider en MFA-werkgroep over het hele bouwproces van Het Klavier. Als alles volgens plan verloopt wordt het nieuwe gebouw in week 49 opgeleverd.

Ondertussen werken ook de commissies, soms vrolijk en soms onder hoogspanning, gewoon door. De commissie Horeca heeft haar keuken na veel wikken en wegen en onderhandelen gekozen. En Levend Document is weer iets aan het voorbereiden….

Houd dorpsmail, facebook en dorpsite dus in de gaten!

Werkgroep MFA Het Klavier,
Henriette Verheggen, voorzitter
06 24495304

Voor overzicht van alle "nieuwtjes" verwijzen wij u naar deze link.
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring