Nieuws van Vereniging Dorpsbelang

maandag 25 maart 2019 11:20 Nieuws van Dorpsbelang

Algemene ledenvergadering Vereniging Dorpsbelang Rutten
Woensdag 20 maart was de jaarlijkse Algemene ledenvergadering. Een goede opkomst met ruim 80 aanwezigen. Werkgroep Wonen 2.0 en de Werkgroep MFA vertelden over de laatste ontwikkelingen. Werkgroep “Levend Document” heeft uitleg gegeven over de procedure rondom het insturen en de beoordeling van de nieuwe naam voor de MFA. Voor meer informatie hierover zie hier. De jaarverslagen, financiële verslagen en begrotingen van Dorpsbelang, werkgroepen en commissies werden allemaal goedgekeurd. Met dank voor het vele werk dat verricht is door vele vrijwilligers! Er zijn veranderingen in het bestuur; Wendy Wisse, Margot Bouma en Martijn Aarnink hebben afscheid genomen, Wilma Plomp, Stan de Brabander en Jos Overgoor zijn als nieuwkomers gekozen. Wij wensen hen veel succes als nieuwe bestuurder van Rutten.

Meerweg
Ook deze maand heeft Dorpsbelang weer contact gehad met projectontwikkelaar OVT, want we zijn ontzettend benieuwd wanneer de verkoopprijzen voor de inbreidingslocaties aan de Meerweg bekend gemaakt worden.  Er wordt nog steeds flink gerekend door bouwbedrijf Bosma (uit Rutten), ook de gemeente heeft inmiddels de definitieve ontwerpen mogen ontvangen en is hier mee aan de slag. Kortom; met een maand of 2 à 3 worden de verkoopprijzen bekend gemaakt. We moeten nog even geduld hebben.

Oproep voor verkeersregelaars
Om de georganiseerde evenementen in Rutten door te kunnen laten gaan hebben we verkeersregelaars nodig om het verkeer in goede banen te leiden. Hiervoor kunnen we nog zeker een paar verkeersregelaars gebruiken. Wilt u ons hierbij helpen? Meldt u zich dan bij Wilco Weultjes of via dorpsbelang@ruttennop.nl

Lid worden van Dorpsbelang
Heeft u al eens uitgezocht of u wel lid bent van Vereniging Dorpsbelang Rutten? Voor maar € 10 per huishouden per jaar bent u al lid. U kunt zich aanmelden via dorpsbelang@ruttennop.nl en wij zorgen dat u lid wordt van Dorpsbelang.

Martijn op de radio
Martijn Aarnink is namens Dorpsbelang voor de laatste keer in gesprek met Omroep Flevoland op 15 april om 11.40 uur. Mis onze Ruttense Reporter niet.

Afvalkalender
Rest:    18 april en 16 mei
GFT:     11, 19, 25 april en 3, 9, 17 mei
Plastic: 2 mei
Papier: 9 april en 7 mei
Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring