Nieuws van Vereniging Dorpsbelang maart

dinsdag 23 februari 2021 08:05 Nieuws van Vereniging Dorpsbelang maart

De Stiepe

Zaterdag 13 februari is met een groep vrijwilligers de Stiepe leeggehaald. Om acht uur ging de groep van start, zodat zeker was dat de klus voor de middag geklaard zou zijn. De gang zat er zo goed in, dat de klus om 10.00 uur al geklaard was! Na afloop was er voor iedereen koffie en een heerlijk stuk taart, welke gesponsord werd door Pies of Keek. Hilde bedankt!

Maandag 15 februari is om 14.00 uur de Stiepe officieel teruggegeven aan de gemeente.

Namens Dorpsbelang en de Stichting MFA willen wij alle vrijwilligers bedanken!

Jaarvergadering Dorpsbelang

Het bestuur van Dorpsbelang heeft besloten om de jaarvergadering te verplaatsen tot na de zomervakantie. Het bestuur hoopt dat het dan weer mogelijk is om (in kleinere groepen) bij elkaar te komen. Zodra er een datum bekend is zullen wij dit o.a. via de Rep en Roer laten weten.

Even voorstellen…..

Mark Wever loopt sinds februari mee, binnen het dorpsbelangbestuur, als aspirant bestuurslid.  Mark zal zich bij de volgende jaarvergadering beschikbaar stellen als bestuurskandidaat. Hieronder stelt hij zich kort voor:

Mijn naam is Mark Wever, ben 33 jaar en opgegroeid in Rutten. Samen met mijn vrouw en drie kinderen wonen wij sinds 2013 aan De Ruiten. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs als intern begeleider en leerkracht groep 3 op De Floreant in Luttelgeest. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan het dorp door mijn intrede in Dorpsbelang.

Afvalkalender dorp
GFT: 11 mrt, 25 mrt, 8 apr, 16 apr
Plastic:  1 apr,
Rest: 18 mrt, 15 apr,
Papier: 6 apr,
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring