Start verkoop 11 nieuwe rijwoningen in Rutten

maandag 16 november 2020 10:31 Start verkoop 11 nieuwe rijwoningen in Rutten

Vereniging Dorpsbelang Rutten, Bouwbedrijf Kuin Bovenkarspel en Makelaardij Woonaccent Emmeloord zijn verheugd dat de start van de verkoop van 11 rijwoningen aan de Meerweg in Rutten een feit is.

In 2018 gaf Mercatus Dorpsbelang Rutten te kennen dat de gesloopte blokwoningen aan de Meerweg niet teruggebouwd zouden worden. Dat was voor Dorpsbelang-voorzitter Arianne de Groene Wondergem de reden om de krachten te bundelen, en met een bouwpartij die bereid was om woningen voor de startersmarkt te realiseren samen te verkennen wat mogelijk was. In Rutten is er al jaren een grote behoefte aan starterswoningen, juist de jonge Ruttenaren willen graag in het eigen dorp blijven wonen. Met de samenwerkende partijen kunnen we op deze manier invulling geven aan deze veelgevraagde woonbehoefte, om zo een unieke kans te bieden voor starters.

Woonaccent geeft aan dat er inderdaad vanuit Rutten veel belangstelling is voor deze fraaie blokwoningen. Vereniging Dorpsbelang is blij dat nu de start van de verkoop van de eerste inbreidingslocatie een feit is. Spoedig zullen ook andere inbreidingslocaties beschikbaar zijn. 

Heeft u interesse in één van deze 11 nieuw te ontwikkelen, energiezuinige rijwoningen aan de Meerweg? Schrijf u dan gemakkelijk online in via www.demeerweg.nl Bent u geïnteresseerd in de andere woonmogelijkheden? Kijk dan hier.

Prijzen zijn vanaf € 193.000,- v.o.n.
Foto: locatie Meerweg Rutten (links) Ronald Visser Woonaccent (rechts) Arianne de Groene Wondergem voorzitter vereniging dorpsbelang Rutten
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring