Stiepe nieuws

donderdag 1 oktober 2020 10:14 Stiepe nieuws

Beste Ruttenaren, 

Natuurlijk is het nieuws over de aangescherpte maatregelen u niet ontgaan, vandaar een klein bericht over de huidige stand van zaken omtrent De Stiepe. 

De maatregelen hebben gevolgen voor het verenigingsleven van Rutten. Een aantal groepen hebben aangegeven hun activiteiten (voorlopig) te staken. Andere groepen gaan wel door. Dit mag, omdat deze groepen kleiner zijn dan 30 personen. Verder geldt ook in De Stiepe, na 21.00 uur mag niemand meer naar binnen en om 22.00 uur sluiten de deuren. 

De Stiepecommissie volgt de berichtgeving vanuit de Rijksoverheid. Daarnaast heeft zij korte lijntjes met de verenigingen, zodat snel gehandeld kan worden mocht dit nodig zijn.

In de komende R&R staat de Stiepeagenda. Deze is geschreven vóór de persconferentie. Een groot deel van deze activiteiten zullen niet doorgaan. De stoppende verenigingen stellen zelf hun leden op de hoogte. Mocht u twijfelen of iets al dan niet doorgaat, neem dan even contact op met de desbetreffende vereniging of commissie. 

Deze maatregelen gelden tot 20 oktober 18.00 uur. 

Natuurlijk hopen we dat deze maatregelen hierna weer een beetje versoepeld kunnen worden, zodat het verenigingsleven in Rutten de draad weer kan oppakken.

Met vriendelijke groet,
De Stiepecommissie
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring