Update Boerderijenboek NOP

dinsdag 3 juli 2018 08:07 Update Boerderijenboek Noordoostpolder

Inmiddels wachten wij op de eerste proefdruk! De proefdruk moet binnen twee weken gecontroleerd worden of alle namen correct geschreven zijn, alle foto’s op de juiste plaats staan afgedrukt en of alle laatste wijzigingen in geboorte en overlijden vermeld zijn.

Heeft u nog niet een Boerderijenboek besteld, dan kan dat nog tot en met 15 juli via www. boerderijenboeknoordoostpolder.nl voor de voorintekenprijs van € 15,- per boek.
Na 15 juli zullen de boeken enkel nog te koop zijn bij boekhandel Marsman te Emmeloord. In de opgave van het aantal bestelde boeken worden de boeken t.b.v. de vrijwilligers en sponsoren niet meegeteld. Vrijwilligers krijgen een gratis boek van hun dorp!
Er zijn 10.500 bestelde boeken (excl. de boeken die aangeboden worden aan sponsors en aan vrijwilligers), waarvan ca. 2300 via de website
besteld en circa 200 cassettes van 11 boeken. Vanuit Rutten komen vooralsnog de meeste bestellingen: zowel via bestellijsten (1.000 stuks), als via de website (265 stuks). Hier zijn wij als team trots op! Het is ijn dat het Boerderijenboek zo leeft binnen ons dorp.
Op 20 november 2018 vindt de presentatie van de Boerderijenboeken plaats in ‘t Voorhuys. Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Voor deze avond worden alle vrijwilligers en sponsors uitgenodigd. Aan het eind van de avond kan men zijn (gratis) boek meenemen.

De uitlevering aan de kopers zal plaatsvinden op 24 november van 10:00 tot 15:00 uur in De Stiepe in Rutten. Zet dit alvast in uw agenda. We gaan er een gezellige dag van maken!

Met vriendelijke groet, Team Rutten
Agenda

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2019 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring