We hebben de sleutels van ons nieuwe gebouw!

zaterdag 12 december 2020 20:34 Het Klavier NIEUWS december 2020

We hebben de sleutels van ons nieuwe gebouw!

Vrijdag 11 december hebben de aannemers MFA Het Klavier opgeleverd en de sleutels formeel overgedragen aan de gemeente Noordoostpolder en schoolbestuur Aves, die ze op hun beurt overhandigden aan het dorp, de sport, de kinderopvang en de beide scholen.


Vanwege corona konden we er geen ludiek evenement van maken, maar…

Samen met de gemeente hebben we er wel een mooi filmpje van laten opnemen, zodat u toch allemaal mee kunt kijken hoe het van binnen is geworden. Waarschijnlijk is het deze week al te zien op www. Ruttennop.nl

We hopen dat we in het voorjaar samen met u de feestelijke opening kunnen vieren!

En dat dan ook de naam “Het Klavier” de gevel zal sieren.

Nu mogen we dus beginnen met afwerken, inrichten en verhuizen. De scholen hopen na de kerstvakantie te gaan draaien in hun nieuwe onderkomen.

Op maandag 11 januari houden we een Gebruikersavond voor vertegenwoordigers van de verenigingen, commissies en organisaties.
Daar krijgen ze nog een aparte uitnodiging voor.

Helaas moet Het Klavier de eerste tijd draaien op een noodstroomvoorziening, een bio-dieselaggregaaat. We hopen dat het de gemeente lukt Liander zo ver te krijgen dat ze ons binnenkort toch echt kunnen aansluiten op het electriciteitsnet. Ondertussen gaan wij gewoon door.

We zijn heel blij dat twee jongere dorpsbewoners onze werkgroep komen versterken, nl. Marieke Snijder en Jenieke Ephraim. Welkom beiden!

Dat was het weer voor deze keer,

Henriette Verheggen
Voorzitter Werkgroep MFA Het Klavier
hverheggen@solcon.nl
tel 06 24495304
Agenda

  • Er zijn geen punten op de agenda.

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring