Website en Facebook van Rutten

dinsdag 28 mei 2019 10:09 Website en Facebook van Rutten

Al enige jaren genieten wij allemaal van een mooie goed geoliede website van ons dorp.
De agenda is altijd bijgewerkt, de foto's van de activiteiten zijn binnen een paar dagen altijd terug te zien en ook zijn alle verenigingen en commissie vertegenwoordigd in een algemeen praatje. Informatie, e-mailadressen en namen zijn altijd terug te vinden.

In de weken voorafgaand aan de veiling werd de site zeer goed bezocht.

De Facebookpagina van Rutten is hier ook aangekoppeld. Activiteiten of foto's worden hier opgedeeld met een link naar de website.

Echter is het nu wel het geval dat wij, de PR-commissie van Dorpsbelang, achter veel informatie aan moet gaan. Daardoor blijven er steeds meer dingen liggen.
De website van Rutten is van ons allemaal! Maak hier gebruik van!

Heb je met jouw commissie of vereniging leuke foto's gemaakt? Stuur ze door naar het volgende emailadres: dorpsbelang@ruttennop.nl. (liefst met WeTransfer)

Heb je een leuke activiteit georganiseerd? Plaats het in de agenda. Alles wat Rutten gerelateerd is, is welkom. Zo kunnen we ook voorkomen dat we activiteiten niet dubbel plannen.

Ook de verenigingen en commissies die op de site vermeld staan mogen zelf kijken of hun informatie nog actueel is. Wil je ook met je bedrijf een link? Dat kan natuurlijk. We hebben veel meer bedrijven dan die er nu bij staan. (zie onder het kopje “Ons dorp”, “Bedrijven”)

De Facebookpagina wordt druk bezocht, maar helaas werkt Facebook zelf met een voorkeur in jullie algoritme. Dus als je af en toe niet "liked" en dus niet op die duim klikt, zie je het nieuws niet meer als eerste in je nieuwsoverzicht. Deze beheer is ook in handen van de PR-commissie. Middels een "persoonlijk bericht" kun je ons benaderen en anders altijd via dorpsbelang@ruttennop.nl.

Dus kortom, alles is welkom op deze website en facebookpagina, als het maar Rutten gerelateerd is!

Het is voor alle Ruttenaren! Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2020 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring