Werkgroep Wonen 2.0 ( valt onder Dorpsbelang)

dinsdag 23 februari 2021 08:07 Werkgroep Wonen 2.0 ( valt onder Dorpsbelang)

De Stiepelocatie; nu de sleutel van de Stiepe officieel is overgedragen en er niet langer activiteiten in het gebouw plaats vinden, heeft de gemeente Bouwbedrijf Roos de opdracht te geven om het gebouw dicht te timmeren om vandalisme en verloedering van het pand zoveel mogelijk te voorkomen.

Dit voorjaar dient de gemeente een aantal flora-en-faunaonderzoeken uit te voeren. Aansluitend kan er voor de zomervakantie gestart worden met de sloop van het gebouw. Het duurt dus nog even, voordat Bouwbedrijf Roos uit Emmeloord met de bouw van het appartementencomplex start. Heb je interesse voor een appartement mail dan naar dorpsbelang@ruttennop.nl. 

Meerweg; inmiddels zijn 9 van de 11 woningen door makelaar Woonaccent uit Emmeloord verkocht. De start van de bouw door Bouwbedrijf Kuin staat gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar.

Buitenom 1 en 87; op het moment dat dit bericht geschreven wordt liggen de ontwerpen voor de bouwkavels nog steeds ter inzage bij de gemeente. Voor meer informatie, neem contact op met de gemeente Noordoostpolder.

Wethouder Dorpen, mevrouw Uitdewilligen,  heeft ons als Ruttenaren opgeroepen om bij interesse voor een bouwkavel, je zo spoedig mogelijk te melden bij de gemeente Noordoostpolder. De wethouder deed deze oproep omdat er veel kopers van buiten onze polder zich aanmelden voor bouwkavels in één van de dorpen. Dus denk jij over het kopen van een bouwkavel voor een vrijstaande woning of een twee onder één kap woning, mail dan naar mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl .

Buitenom 1 en 87 zijn de twee locaties waar later dit jaar bouwkavels beschikbaar komen. 

Check ook de website van de gemeente Noordoostpolder https://woneninnoordoostpolder.nl en toets bij zoeken (rechts bovenin) de term “RUTTEN” in.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de woonontwikkelingen in Rutten neem dan contact op met Dorpsbelang dorpsbelang@ruttennop.nl .

 
Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring