Rutten 65 algemeen

RUTTEN 65 JAAR – RUTTEN AT THE MOVIES

Dit jaar bestaat Rutten 65 jaar, dit vieren we graag met het hele dorp, van 10 t/m 16 juni 2018. Het thema van de jubileumfeestweek is Film. Of u nu als James Bond de held van het dorp bent, of liever met de voetjes van de vloer gaat zoals in Grease, het programma biedt voor elk wat wils..Alle straten krijgen hierover binnenkort bericht.

Drive-in Bioscoop, een unieke ervaring in Rutten! Op zaterdagavond 10 maart 20:00 uur trappen we af met een Drive-in Bioscoop. U kunt dan met uw eigen auto naar het terrein van De Groene komen. Er wordt een film vertoond op groot scherm, het geluid kunt u horen via uw autoradio. Tijdens de film zullen wij u voorzien van een natje en een droogje. Voor de jeugd zonder auto wordt gezorgd voor een tribune. De film is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, de perfecte kans dus voor een avondje uit met het gezin! Na afloop van de film zorgen we voor een gezellige afterparty, zodat we alvast een beetje kunnen opwarmen voor het dorpsfeest.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn VIP arrangementen geveild, door de opbrengsten van de veiling en de Drive-in Bioscoop kunnen we tijdens het dorpsfeest nog groter uitpakken en de entree gedurende de week zo laag mogelijk houden.

Er zijn nog kaarten te koop voor de Drive-in Bioscoop, u kunt hiervoor mailen naar rutten65jaar@gmail.com.

Kaarten voor volwassenen kosten in de voorverkoop €10,- p.p., aan de kassa kosten deze €12,50 p.p. T/m 17 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop €7,50 p.p., en aan de kassa €10,00 p.p.

Wij zien jullie graag op 10 maart, en van 10 t/m 16 juni! Jubileumcommissie Rutten 65 jaar,

Martijn Aarnink, René van Aart, Anne Backx, René Blok, Erik Feddes, Serge Gaus, Anny Groot Koerkamp, Jeske de Haan, Leonie Krops, Martijn van Middelaar, Hilde Tiems, Alfons Wisse en Antoinette Zeinstra.

Agenda

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit de polder
 U herkent ons aan
Copyright © 2018 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld