WIE ZET JIJ IN HET LICHT……………..

Datum: 19 december 2021
Tijd: 16:00
Plaats: Rutten
Locatie: Levende Kerststal in het centrum
Url:
Omschrijving: WIE ZET JIJ IN HET LICHT……………..

Ken je het tv-programma Joris’ Kerstboom? In die sfeer, maar dan heel bescheiden, nodigen we je uit om op zondag 19 december een bijzonder persoon of een bijzonder moment uit jouw leven in het licht te zetten.

Misschien wil je iemand bedanken of koester je een vrolijke of ontroerende herinnering. Wellicht wil je een overleden geliefde eren of iemand laten weten hoe trots je op hem/haar bent. Op 19 december kun je een kerstbal met die kerstgedachte ophangen in de grote kerstboom bij de kerststal in het centrum van Rutten. Je kunt een eigen bal ophangen, zelf iets knutselen of een (papieren) bal beschrijven, die in de Dorpshuiskamer, Het Klavier of in de kerken voor je klaarligt. Vooraf kun je de bal thuis personaliseren. 
Je kunt de bal op je eigen moment in de boom hangen, maar het kan ook op 19 december. Om 16.00 uur verwelkomen we je graag om samen de boom in het licht te zetten. Met een glaasje glühwein, chocolademelk of fris en een broodje ham maken we er een gezellig moment van. De opbrengst van het eten en drinken is voor de voedselbank Lemmer.

Tot ziens op zondag 19 december 16.00 uur bij de kerststal in het centrum! 

De Joris Kerstboomgroep Nelly Elly Mipo Maria

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring