Inloopmiddag Biljartvereniging

17 september 2022

Biljartvereniging Rutten 76

De Biljartvereniging in Rutten, geeft mensen die een klein beetje om biljarten geven de kans te komen kennismaken met deze sport. We houden gewoon een inloopmiddag voor geïnteresseerden op;

 

Zaterdag 17 september om 14.00u 

 

Wat houdt deze middag in? Gewoon even kijken hoe de biljartsport in Rutten wordt bedreven. U mag zelfs een keu pakken uit het rek aan de muur en speel gewoon eens een klein partijtje mee. Krijg daarbij het gevoel dat het leuk is om in een stoot drie ballen in beweging te brengen. Sommigen denken: dat kan ik niet, maar alles is te leren en het is daarnaast ook gezellig, om de sport met anderen te beoefenen. We doen dit in Rutten al zeker 45 jaar.


Er is een seniorengroep die op woensdagmiddag actief is en een jongere groep die op woensdagavond speelt. In beide gevallen kunnen we daarbij meedoen aan een competitie met dorpen uit onze omgeving. Spreekt je deze gelegenheid je (een beetje) aan loop deze middag gewoon even bij ons binnen en proef de sfeer. We spelen op het vertrouwde biljart uit de Stiepe in ons nieuwe MFA het KLAVIER.


Contactpersonen zijn

Roy Plantinga 06-10179344

Chris Backx 06-51543413

 

Agenda overzicht