Noppop

8- 9 juli 2022

Na 2 jaar Corona pauze zijn de Jongens van de Nacht uit Bant al weer druk bezig met de voorbereidingen van de 8e editie van NOPPOP. Dit jaar is er zelfs op 2 avonden (vrijdag 8 en zaterdag 9 juli) de typische festivalsfeer terug te vinden op het natuurterrein Schoterveld, naast vakantiepark Eigen Wijze.

 

Nog steeds is en blijft NOPPOP een knus en kleinschalig festival met een breed muzikaal aanbod voor jong (vanaf 18 jaar) en oud. Ook deze editie is er weer lokaal talent te bewonderen. De line-up kunt u terugvinden op www.noppop.nl. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer diverse DJ’s, boerenrockers, sixty en seventy bands en Nederlandstalige muziek. Kortom voor elk wat wils.

 

Rondé hoofdact zaterdag

Op zaterdag treedt als topact de Nederlandse melodieuze popband Rondé op. De band won de 3FM Serious Talent Award en is bekend van de grote hit “hard to say goodbye”. Een van de meest gedraaide platen op de radio de laatste maanden. Vorig jaar speelde de band op Concert at Sea. Deze avond is speciaal voor 18+

 

Voute Vrijdag

Voor de vrijdagavond richt de organisatie zich met name op de jongeren. De bekende Nederlandse DJ Paul Rabbering zal de sfeer flink opzwepen. De rest van de line-up van beide dagen kunt u terugvinden op www.noppop.nl 

 

Openingstijden

Vrijdagavond 8 juli: 20.00 - 00.00 uur
Zaterdagavond 9 juli: 19.00 - 02.00 uur

 

Ticket

Boek je toegangsbewijs via: https://www.tickettekoop.nl/2022/noppop/ 

Agenda overzicht