Open dag Strandhoeve

5 juni 2022

Op zondag 5 juni (1e Pinksterdag) houden De Strandhoeve en De Roofvogelhoeve een feestelijke Open Dag. Dé gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder bedrijfsfeest, fantastische familiedag of waanzinnig vriendenuitje. Er is van alles te zien, te doen en te proeven. Een uitgebreid programma voor jong en oud. Gratis toegang.

 

Een voorproefje van dé zomeractiviteiten Het Blote Voetenpad en het Maïsdoolhof,  Roofvogel demonstraties en vernieuwde gerechten met lokale producten. Er is van alles te doen, te zien en te proeven tijdens de Open Dag. De nadruk van deze dag ligt op families en vriendengroepen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten worden de mogelijkheden gedeeld. Iedereen is welkom om de leukste nieuwe activiteiten uit te proberen, waaronder Laser Kleiduifschieten! Ook is de dierlijke Avonturentuin van De Roofvogelhoeve met o.a. schildpadden geopend.

 

Tijdens deze dag wordt er van alles verteld over de ontwikkelingen van de Strandhoeve Groep (De Strandhoeve, B&B, Groepsaccommodatie, Brasserie AanDeel, Paviljoen Het Proeflab// en Eethuus ‘t Diep). Meer informatie is te lezen via https://www.destrandhoeve.nl/over/opendag 

Andere evenementen:

Agenda overzicht