Zomerweek

18-21 juli 2022

Muziek maken, sporten of digitaal aan de slag.

Naar welke workshop ga jij tijdens de Zomerweek? 

Ben je tussen de 7 en 13 jaar oud en wil je lekker actief sporten, theater spelen of freerun skills leren? Wil jij ontdekken of je blij wordt van (strip)tekenen, proefjes doen of muziek maken? Of duik je liever in de wereld van technisch Lego of animatiefilmpjes maken? Geef je dan snel op voor één van de vele leuke en leerzame workshops tijdens de Zomerweek. Deze is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met Carrefour, Cultuurbedrijf en FlevoMeer Bibliotheek. Het is aangevuld met workshops van de Freerun Academy en Mad Science.  

 

Voor ieder wat wils 

Van maandag 18 t/m donderdag 21 juli kun bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder en in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord meedoen aan een heleboel leuke workshops. Bouw jouw eigen robot en programmeer met LEGO, maak je eigen computergame met Bloxels of een animatiefilm met een Ipad. Een code kraken, bezig met Minecraft of Microbit behoort ook tot de mogelijkheden. Ben jij creatief? Kom dan een naar de kleiworkshop, een rol spelen in de theaterworkshop of leer een stripfiguur tekenen. Deze week kan je ook gebruiken om eens te kijken of ukelele spelen of freerun iets voor jou is. Of kom alles te weten over astronauten en de ruimte en ga als een professor aan de slag met proefjes, onderzoekjes en leuke testjes. Ben je graag in beweging? Doe dan mee met de sport- en spelactiviteiten. Gelukkig duurt het vier dagen, dus je kan elke dag een andere activiteit kiezen! 

Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl/doejemee voor het hele programma en reserveer snel je kaartje. Er is maar beperkt plek per workshop. 

Agenda overzicht