Nieuwbouw

Nieuwbouw in Rutten

We hebben straks drie inbreidingslocaties

  • Inbreidingslocatie Meerweg https://www.demeerweg.nl/
  • Inbreidingslocatie De Stiepe
  • Inbreidingslocatie Buitenom 1 en Buitenom 87

Interesse?
Kijk op de site van de gemeente Noordoostpolder
(klik) Noordoostpolder woonkavels Rutten

Start verkoop 11 nieuwe rijwoningen Meerweg
Vereniging Dorpsbelang Rutten, Bouwbedrijf Kuin Bovenkarspel en Makelaardij Woonaccent Emmeloord zijn verheugd dat de start van de verkoop van 11 rijwoningen aan de Meerweg in Rutten een feit is.

In 2018 gaf Mercatus Dorpsbelang Rutten te kennen dat de gesloopte blokwoningen aan de Meerweg niet teruggebouwd zouden worden. Dat was voor Dorpsbelang-voorzitter Arianne de Groene Wondergem de reden om de krachten te bundelen, en met een bouwpartij die bereid was om woningen voor de startersmarkt te realiseren samen te verkennen wat mogelijk was. In Rutten is er al jaren een grote behoefte aan starterswoningen, juist de jonge Ruttenaren willen graag in het eigen dorp blijven wonen. Met de samenwerkende partijen kunnen we op deze manier invulling geven aan deze veelgevraagde woonbehoefte, om zo een unieke kans te bieden voor starters.

Woonaccent geeft aan dat er inderdaad vanuit Rutten veel belangstelling is voor deze fraaie blokwoningen. Vereniging Dorpsbelang is blij dat nu de start van de verkoop van de eerste inbreidingslocatie een feit is. Spoedig zullen ook andere inbreidingslocaties beschikbaar zijn.

Heeft u interesse in één van deze 11 nieuw te ontwikkelen, energiezuinige rijwoningen aan de Meerweg? Schrijf u dan gemakkelijk online in via www.demeerweg.nl
Prijzen zijn vanaf € 193.000,- v.o.n.

Bouwlocatie De Stiepe

Bouwbedrijf Roos gaat 17 appartementen ontwikkelen op de locatie van de Stiepe. Het bedrijf won de marktconsultatie voor deze opdracht. Op dinsdag 29 september tekenden Tjerk van Slageren, directeur van bouwbedrijf Roos en wethouder Marian Uitdewilligen de verkoopovereenkomst. Door de komst van het nieuwe MFA 'Het Klavier, vervalt de functie van De Stiepe.

Rutten is daarmee één van de eerste dorpen met een appartementencomplex op een markante plek in ons dorp, een prachtige locatie om te wonen.

Naar verwachting wordt De Stiepe in het voorjaar van 2021 gesloopt en kan bouwbedrijf Roos in het najaar van 2021 starten met de bouw.
Heb jij interesse in een appartement mail dan met dorpsbelang@ruttennop.nl.

Laatste nieuws

Sponsoren

 Nieuws uit Flevoland
 U herkent ons aan
Copyright © 2021 Rutten | Gerealiseerd door: Acf Bentveld | Privacy verklaring