Nieuws van het eetcafé

Dag liefhebbers van lekker eten,“Wat eten we vandaag?” is een vraag die soms nog wel eens hoofdbrekens kost. Hoe pakken de kooksterren dit aan? Heel simpel; ze doen de deurtjes van hun keukenkastjes open en kijken wat erin staat. Dit keer was daar een grote baal rijst. Daar konden ze wel wat mee. Als vanzelf floepten de gerechten eruit. En dat was meer dan nasi.

Kijk zelf maar:
Menu:
Amuse: roggebrood met osseworst/grillworst
Soep:  mosterdsoep  en lichte kippensoep
Hoofdgerecht: rijstgerecht Indisch gehakt met sperziebonen, rijstgerecht met gekaramelliseerde speklapjes en rijstgerecht kip in mosterdprei saus
Nagerecht: chocoladevla met aardbeien en slagroom


En om zelf te maken: https://danielleblogging.wordpress.com/2013/07/04/indisch-gehakt-met-sperziebonen/ 

 

Nieuwsoverzicht