Algemene informatie

MFA (Multi Functionele Accommodatie)

De MFA in Rutten is sinds januari 2021 in gebruik genomen door verschillende gebruikers. In de MFA Is de basisschool, de peuterspeelzaal, de kinderopvang en het Dorpshuis gevestigd. Daarnaast kunnen er meerdere sporten beoefend worden zoals Voetbal, Tennis en is er op het terrein een Multi-veld en survivalbaan te vinden. 

 

Beheerder

Het Klavier wordt beheert door Saakje Schuttenbelt. Zij houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden in de MFA, coördineert zij de inzet van de ruimtes en ondersteunt bij het organiseren van de diverse activiteiten in Het Klavier. 

Wil je gebruik maken van één van de beschikbare ruimtes? Bespreek dan eens de mogelijkheden met Saakje en neem contact op via beheerderklavier@ruttennop.nl of bel naar 06-15 86 97 12. 

 

Ruimtes

 

Stichting MFA Rutten

De Stichting MFA Rutten inventariseert en coördineert de wensen en behoeften van alle gebruikers, maakt berekeningen voor de investeringen en informeert de Ruttense samenleving bij ontwikkelingen. Tevens is het bestuur verantwoordelijk voor: de exploitatie, het handhaven van de bepalingen in de statuten, wet en regelgeving, reglementen en overeenkomsten.

 

Het stichtingsbestuur bestaat uit de volgende bestuursleden:

 

Voorzitter:  Joachim Kamp
Secretaris:  Marieke Snijder
Penningmeester Hanny Mutsaers
Zitting in het bestuur namens Dorpsbelang: Marco Simmers
Zitting in het bestuur namens RKO: Marc Kalkdijk
Beheer gebouw: Jan Willem Gorter
Algemeen lid met secretariële taken: Jenieke Plomp en Anne Backx

 

De Stichting MFA Rutten is te benaderen via  onderstaand mailadres:
infoklavier@ruttennop.nl 

 

 

Afbeelding

De gebruikers 

Zoals eerder beschreven zijn er een aantal vaste gebruikers gevestigd in Het Klavier. Op deze pagina worden deze kort beschreven zodat dit voor iedereen duidelijk is. 

Er zijn gebruikers die structureel te vinden zijn in Het Klavier zoals: de scholen Sjaloom en Paulusschool, Alles Kids Kinderopvang en peuterspeelzaal, RKO en de Boekenuitleen.

 

Daarnaast zijn er verschillende gebruikers die met enig regelmaat te vinden zijn; de Toneelvereniging (N.T.L.), de vrouwen van Rutten, de klaverjasvereniging, de biljartvereniging, het eetcafé, PopUp, dorpsbelang, het piratenkoor.

Ook externe organisaties zoals de praktijkondersteuner van een huisarts, een logopedie praktijk, een pastor, professionals van ZNOL en Carrefour maken gebruik van het Klavier.

 

Google maps: Het Klavier

 

Adres Klavier

Sportweg 52a

8313 AR Rutten