Bericht van stichting MFA Rutten

Vrijwilligersavond
Op 24 april was er door de vrijwilligerscoördinatoren een geslaagde vrijwiligersavond georganiseerd in samenwerking met Puur24. Marloes heeft de vrijwilligers meegenomen in haar wijnproeverij. En natuurlijk is er een rondje gedaan achter de bar en in de keuken om alle vrijwilligersinformatie weer door te nemen. Het was een gezellige en geslaagde avond.

 

Handige handjes?
Wij zijn heel blij dat Anne van Tilborg en Annet Matthijssen geholpen hebben om de ronde wand in het café te verven. Heb jij ook een uurtje over en houdt je van verven? De plintjes kunnen nog een likje verf gebruiken. Stuur je een mailtje naar infoklavier@ruttennop.nl?

 

Wisseling, Welkom Chris
Marco Simmer is onze nieuwe dorpsvoorzitter en daarom niet meer actief in het stichtingsbestuur. Chris de Jong heeft het stokje van hem overgenomen en neemt deel aan de vergaderingen namens dorpsbelang.

 

Rookvrij terrein
Samen zijn we op weg naar een rookvrije generatie, wat begint met een rookvrij terrein. We willen iedereen vragen om het terrein rookvrij te houden! 


Namens het stichtingsbestuur:
Joachim Kamp, Hanny Mutsaers, Anne Backx, Marc Kalkdijk, Marieke Snijder, Jan Willem Gorter, Chris de Jong en Jenieke Plomp

 

Nieuwsoverzicht