Gastouder de Blauwe luchtballon

Bent u op zoek naar een gastouder? Lees dan verder.

Hallo, ga jij met mij mee omhoog? Gaan wij samen het onmogelijke mogelijk maken? Zullen we spelen zonder moeten, en zullen we dan ook leren van de natuur? 
 
Mijn naam is Dy-Ann. Ik ben 28 jaar oud en startend als gastouder. 
Ik heb zelf 2 geweldige kinderen, Éowyn van 4 en Éluan van 1,5. Ik geloof in de kracht van de natuur. Ik ben dus elke dag buiten te vinden. Spelen in het bos of de achter huis gelegen speeltuin. Maar ook zal ik regelmatig het strand of andere speel locaties bezoeken. Ik ben enthousiast en creatief. Ik vind het fijn om te kijken naar mogelijkheden en talenten en zal altijd proberen hier op uit te breiden. Stil staan is voor mij helemaal niets. 
 
Wij bieden de mogelijkheid om mee te eten. Wij hebben zelf een moestuin en een kas. Ik zal dit mede met de kinderen onderhouden en daarna ook mee koken/bakken. Waar mogelijk kopen wij de overige benodigdheden bij de lokale boeren. Zo houden we alles zo veel mogelijk puur, eerlijk en vers. (Neemt niet weg dat hier ook heus wel eens een tripje naar de supermarkt zal zijn) Koken en bakken gebeurt samen met de kinderen. Ik ben overtuigd dat kinderen spelenderwijs heel veel kunnen bereiken.
 
Uitleg over de opvang naam 'de blauwe luchtballon' 
Blauw staat voor stabiliteit. 1 vast gezicht buiten jullie als ouders om die voor jullie kindje zorgt. Daarnaast word blauw gezien als de kleur van diepgang. Iets wat ik hoop te creëren door de al aanwezige talenten uit te breiden en nieuwe mogelijkheden aan te grijpen om zo verder te komen, verder dan ooit gedacht. Ook is blauw de kleur die een kind doorgaans kiest voor water en lucht. Dit staat voor mij voor het stukje natuur dat ik graag wil mee geven in de tijd dat de kinderen bij mij zijn. 


De luchtballon staat voor vrijheid. We reiken samen omhoog maar het kind bepaald zelf de kant waar hij of zij heen zal willen. Keuzes maken is uiteraard met begeleiding vrij. Daarnaast symboliseert een luchtballon avontuur en plezier. Iets wat ik na streef in mijn opvang. 
 
Bij ons zijn husky (hond) Amica en katten Chase en Snorlax aanwezig. Zorg dragen voor dieren, en dan vooral knuffelen met dieren werkt ontspannend en relativerend. De dieren zullen dan ook (in overleg met de ouders) een actieve rol krijgen bij kinderen die dit wensen. 
 
Graag hoor ik van u, en wellicht tot speels in de blauwe luchtballon. 
 
Liefs, Dy-Ann
 
Alles op een rijtje: 
Locatie Rutten
Telefoon nummer 0623710556
Mailadres vanhemertdyann@gmail.com 
Bso mogelijk vanaf Sjaloom & Paulusschool
Huisdieren : hond en kat

Nieuwsoverzicht