Jongeren19Nu Puzzelrit-bordspel

Ter ere van het 50-jarig jubileum van onze vereniging ontwikkelde wij samen met Marius de Vries van MijnVormgever.nl het Puzzelrit-bordspel. De puzzelritten die in levenden lijve worden georganiseerd binnen de vereniging vormden de inspiratie voor het bordspel. Corinna Jansen (31) speelde het spel met twee vriendinnen en is opgetogen: “De vormgeving van het bord ziet er heel mooi uit, met alle plaatsen van Flevoland en een aantal bijbehorende (feest)activiteiten van J19Nu erop.”

In het spel toer je van de ene locatie naar de andere. “Je waant je in een virtuele Flevolandse avond uit, en dat roept veel herkenning op. Het spel duurt officieel zo’n 90 minuten, maar door alle verhalen en herinneringen die bij ons naar boven kwamen, duurde het veel langer voordat we het spel volledig hadden gespeeld. Echt een aanrader, ook voor mensen die geen lid van J19Nu zijn (geweest)!”


Ook meespelen? Het Puzzelrit-bordspel is te bestellen via www.j19nu.com of mail naar reunie@j19nu.com

 

Zonnige reünie 
Plattelandsjongerenvereniging J19Nu vierde op 3 juni haar jubileum met een reünie, op een zonnig festivalterrein in Dronten. Een kleine 2500 bezoekers genoten van het diverse (veelal lokale) muziekaanbod, de verschillende eettentjes, en het ophalen van herinneringen met elkaar. De verhalen die de vereniging kleur geven en haar geschiedenis rijkelijk vullen, waren overal aanwezig. Een goede oogst van decennia aan vrijwilligerswerk en een prachtig verenigingsleven.

 

Nieuwsoverzicht