Kom jij roeien bij de razende snol?!

Wij zoeken jou!

KOM JIJ ROEIEN BIJ DE RAZENDE SNOL?! 
 
De razende snol is een fanatiek mannenteam van de sloeproeivereniging GIA Rutten. Het huidige team bestaande uit Derk-Jan Rozema, Herman Wijngaarden, Paul Haartsen, Sjoerd Blom, Peter verschure, George Andela, Pascal Lunenborg, Jan-Willen Schlepers, Antoon Groen, met stuurman Meeuwes de Jonge, roeit al jaren fanatiek mee in de competitie. Wij roeien vanaf maart tot november op de dinsdag avonden van 19:30 uur tot 21:00 uur, meestal op het IJsselmeer te Lemmer. De ambitie is er ook om op donderdagavond te gaan trainen. Wij roeien ook wedstrijden op zaterdag. Wij zijn op zoek naar nog meer kracht en gedrevenheid, om elke week de sloep te kunnen vullen.  
 
Waarom is roeien zo leuk en goed voor je lichaam? 
Roeien doe je samen! Gelijkmatig de riemen in het water steken en met gezamenlijke kracht gaat de sloep voorruit. Doelmatig aan het werk naar de wedstrijd. Niet alleen roeien doen we samen, wedstrijden en feesten gaan hand in hand. 
 
Roeien is intensief, maar het lichaam krijgt geen zware klappen te verduren. Hierdoor is roeien veel minder blessuregevoelig. Als je bijvoorbeeld zwakke knieën hebt, kan roeien juist wel een geschikte sport zijn. Toch is het een zeer effectieve work-out. Alle grote spiergroepen komen aan bod: bil-, bovenbeen-, schouder-, arm-, rug- en buikspieren. Na het roeien en met name na een wedstrijd ben je moe, maar voldaan. Tenslotte: gang is alles! 
 
Proef roeien?
Zin om vrijblijvend een keer mee te roeien, stuur dan een berichtje naar Paul Haartsen (06-51745742).
 
Tot snel! 

Nieuwsoverzicht