Kom jij roeien bij GIA meiden?!

Zin om vrijblijvend een keer mee te roeien op instapniveau, stuur dan een berichtje naar Christa (0611440780) of een dm op onze insta!

KOM JIJ ROEIEN BIJ GIA MEIDEN?! 

 

GIA meiden is een jong team (18-25 jaar) van de sloeproeivereniging GIA Rutten. Het huidige team bestaande uit Marylse vd Belt, Manouk vd Berg, Ilona van Dun, Christa Rozema, Chantal vd Berg, Alieke de Boer, Jennifer Tromp, Anouk Versluis, met stuurman Ferdinand Dijkstra, heeft een seizoen getraind en afgesloten met de wedstrijd Muiden-Pampus-Muiden (MPM22). Wij roeien vanaf maart/april tot november op de dinsdag avonden van 19:30u tot 21:00u, op het IJsselmeer te Lemmer. De ambitie is er ook om op donderdagavond te gaan trainen. Wij zijn op zoek naar nog meer kracht en gezelligheid, om elke week de sloep te kunnen vullen. 

 

Waarom is roeien zo leuk en goed voor je lichaam?
Roeien doe je samen! Gelijkmatig de riemen in het water steken en met gezamenlijke kracht gaat de sloep voorruit. Doelmatig aan het werk naar de wedstrijd. Niet alleen roeien doen we samen, wedstrijden en feesten gaan hand in hand.

 

Roeien is intensief, maar het lichaam krijgt geen zware klappen te verduren. Hierdoor is roeien veel minder blessuregevoelig. Als je bijvoorbeeld zwakke knieën hebt, kan roeien juist wel een geschikte sport zijn. Toch is het een zeer effectieve work-out. Alle grote spiergroepen komen aan bod: bil-, bovenbeen-, schouder-, arm-, rug- en buikspieren. Na het roeien en met name na een wedstrijd ben je moe, maar voldaan. Tenslotte: gang is alles ;-) 

 

Proef roeien
Zin om vrijblijvend een keer mee te roeien op instapniveau, stuur dan een berichtje naar Christa (0611440780) of een dm op onze insta!

 

Volg ons op Instagram: @giameiden
Tot snel!

Nieuwsoverzicht