Met trots presenteren wij

De nieuwe website van ons mooie dorp Rutten

www.ruttennop.nl 

 

www.ruttennop.nl 

 

Maandenlang waren wij achter de schermen hier mee bezig. Verscheidene keren met meerdere groepen overleg gehad, hier willen we zeker weer een paar jaar mee vooruit. 

 

Het verkrijgen van nieuws is de afgelopen jaren heel sterk veranderd. Van een papieren krant en paar keer per dag telefoon, naar mobiel en tablet met apps en sociale media. Met deze website kunnen we weer vooruit. 
Zoals jullie hebben gemerkt zijn we ook actief op de sociale media. De website is onze basis, onze home. Al het nieuws over Rutten kan je hier op terug vinden. Via sociale media wordt je geleidt naar deze website. Op de site is dit ook te bekijken. 

 

Ons prachtige Klavier heeft ook een prominente plek gekregen, net zoals de partners van het Kindcentrum. Maar ook de ins en outs, documenten, formulieren van het Dorpsbelang staan erop. Met de mannen van Mijn Vormgever uit Emmeloord is alles verfrissend ingericht met een heel herkenbare huisstijl. Bewegende beelden en prachtige foto’s maken het aantrekkelijk voor het oog. Wij, als commissie socials en website, zijn erg trots op dit resultaat.

 

De informatie die op onze nieuwe website staat is afkomstig van jullie. Dus als je je bedrijf, vereniging, initiatief, activiteit, mist…. dan heb je het nog niet ingestuurd. Mail dan naar ons:

 

socials@ruttennop.nl 


Dan komt het op de website en automatisch op de sociale media.

We hopen dat jullie hier net zo van genieten als wij en dat het een mooi digitaal dorpsplein wordt.

 

Marjolein Bouma en Krista Hadders

Nieuwsoverzicht