Nieuws uit de speeltuin

Klik hier om het laatste nieuws te lezen!

Nieuws uit de speeltuin


• Update (inzamelactie) kabelbaan
Nadat we in maart de kabelbaan hebben moeten verwijderen zijn we een sponsoractie voor een nieuwe kabelbaan gestart. Er is met deze sponsoractie via de QR-code maar liefst €1003 gedoneerd! Samen met subsidie vanuit de windmolengelden maakt dat er voldoende geld is opgehaald. Wij zijn dan ook blij jullie te kunnen laten weten dat er inmiddels een nieuwe kabelbaan is besteld!


• Let op: de loopbrug is kapot
LET OP: De loopbrug tussen de twee huisjes is kapot. De brug is afgezet met lint. Dat betekend dat hier tijdelijk niet op gespeeld kan worden!


• Oproep helpende handen
Ondanks dat we hard werken aan het onderhoud van de toestellen merken we dat de staat van een aantal toestellen sneller dan verwacht achteruitgaat. We krijgen met regelmaat bericht dat één van de toestellen kapot is en reparatie nodig heeft. We merken als commissie dat het, naast het drukke werk en gezinsleven, niet altijd lukt dit zo snel als gewenst op te pakken. Daarom zijn we opzoek naar helpende handen die we in zo'n geval kunnen vragen om hulp. Denk je hierin iets voor ons te kunnen betekenen? Dan horen wij het heel graag.


Groet de speeltuincommissie
Ard Stoop, René Brinkman, Rutger Snijder, Eline Kok en Jessica de Velde

Nieuwsoverzicht