Nieuws uit de Speeltuin

Lees het hier!

Hallo Ruttenaren,
Als we de weerberichten mogen geloven staat het mooie weer voor de deur. Dat samen met de zomervakantie die in aantocht is verwachten we veel gezelligheid in de speeltuin. Tijd om jullie weer even bij de praten/ pennen, want er is genoeg nieuws!


Nieuw logo

Met trots presenteren wij jullie ons nieuwe logo. Onze dank gaat uit naar Ellen van den Manacker die voor ons, met het oude logo als basis, dit nieuwe logo heeft ontworpen. Ellen heel erg bedankt! Binnenkort zal het logo onder andere ook in de speeltuin te zien zijn op borden met een QR-code. Via de QR-code kunnen ook bezoekers (van buiten Rutten) een donatie doen.

 

Image

 

Update (inzamelactie) kabelbaan
Naast dat we trots zijn op ons nieuwe logo zijn we ook heel blij dat we kunnen laten weten dat er een nieuwe kabelbaan is besteld. Er is met de sponsoractie die wij in maart hebben opgezet maar liefst €1003 gedoneerd.

 

Image
Samen met subsidie vanuit de windmolengelden maakt dat er voldoende geld is opgehaald en we (na een uitdagende zoektocht naar de juiste) een nieuwe kabelbaan hebben kunnen bestellen. Het gaat waarschijnlijk niet meer lukken om de kabelbaan voor de zomervakantie te plaatsen maar dat betekent dat we voor in het najaar nog iets leuks in het vooruitzicht hebben. We willen alle donateurs heel erg bedanken voor hun bijdrage! Jullie zijn natuurlijk van harte welkom het resultaat te komen bewonderen en (voor wie durft) uit te proberen zodra hij er klaar voor is. Wij zullen u op de hoogte houden via de social mediakanalen, de dorpsmail en de Rep en Roer.  
 

Let op: de loopbrug is kapot
Dan helaas ook minder nieuws. De loopburg tussen de twee huisjes is kapot dus LET OP: De brug is afgezet met lint. Dat betekend dat hier tijdelijk niet op gespeeld kan worden!


Oproep helpende handen
Ondanks dat we hard werken aan het onderhoud van de toestellen merken we dat de staat van een aantal toestellen sneller dan verwacht achteruitgaat. We krijgen met regelmaat bericht dat één van de toestellen kapot is en reparatie nodig heeft. We merken als commissie dat het, naast het drukke werk en gezinsleven, niet altijd lukt dit zo snel als gewenst op te pakken. Daarom zijn we opzoek naar helpende handen die we in zo'n geval kunnen vragen om hulp. Denk je hierin iets voor ons te kunnen betekenen? Dan horen wij het heel graag.

 

Samen houden we de speeltuin veilig en netjes!
We verwachten met het mooie weer en de zomervakantie voor de deur een gezellige drukte in de speeltuin. Met elkaar houden we de speeltuin netjes. Wilt u ons daarbij helpen? Helaas krijgt de speeltuin ook wel eens gasten die minder gezellige intenties hebben. Ziet u iets waarvan u denkt dat dit niet door de beugel kan? En vind u het lastig hier iets van te zeggen? Denk aan overlast of vandalisme. Schroom dan niet de politie te informeren via volgend telefoonnummer: 0800-8844 (geen spoed, wel politie). 

 

Een fijne vakantie(periode) gewenst!

 

Groet de speeltuincommissie
Ard Stoop, René Brinkman, Rutger Snijder, Eline Kok en Jessica de Velde

 

Nieuwsoverzicht