Nieuws van de boekenuitleen

Onder meer: Boek van het kwartaal. Super leuke boekentip!

Boek van het kwartaal

Nu buiten de herfst zijn intrede weer doet, vinden wij van de Boekenuitleen het weer tijd voor een goede thriller. Onze favoriete auteur? Tess Gerritsen. Haar nieuwste thriller kwam vorige maand uit en hebben we nu al in de boekenuitleen. 

Luister naar mij van Tess Gerritsen is weer een aflevering in de Rizzoli en Isles-drama’s. Bloedstollende spanning in het ziekenhuis. Tess Gerritsen kent de ziekenhuiswereld van binnenuit. Ze studeerde medicijnen en werkte als internist in het ziekenhuis. Toen ze een kind kreeg, hing ze de stethoscoop aan de wilgen en stortte ze zich op het schrijven van thrillers die vaak tegen een medische achtergrond spelen.

 

Dit keer duiken Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles op de moord op Sofia Suarez, een verpleegkundige die enorm geliefd was bij haar buren en collega’s. De grote vraag is: is dit een geval van zinloos geweld en was Sofia een willekeurig slachtoffer? Of speelt er meer. Die kant lijkt het wel op te gaan als de twee ontdekken dat Sofia meerdere opmerkelijke telefoontjes pleegde in de periode voor de moord. Langzaam maar zeker worden Rizzoli en Isles in een steeds ingewikkelder mysterie gezogen. In de tussentijd moeten ze ook over hun schouder kijken, want er gebeurt nog iets waarvan de twee zich amper bewust lijken te zijn.

 

Uitgelezen? Boekenkast vol? Deel het met de rest van Rutten!
Vaak ontvangen we bij de Boekenuitleen stapels met klassiekers, vooral wanneer mensen hun boekenkast leegruimen. Dozen vol ontvingen we al. En daar zijn we enorm blij mee. Maar stiekem zijn we ook op zoek naar nieuwere titels. Boeken die nog niet zo lang geleden zijn verschenen. Heb je boeken uit 2020 of 2021 in je bezit en toch al een volle boekenkast? Dan zouden wij die ook heel graag een plekje geven in de Boekenuitleen. Daarmee maken we het lenen van boeken voor alle dorpsgenoten nóg aantrekkelijker. 

Met elk boek zijn we al blij. En wat extra leuk zou zijn, is als je voor in het boek kunt delen waarom anderen juist dit boek zouden moeten lezen. Schrijf het op een briefje of op het titelblad. Wat vond jij er mooi aan? Deel het. Vinden we leuk! 

 

We helpen u graag!
Het is nog steeds zo: mocht u hulp nodig hebben, dan is er elke laatste vrijdag van de maand tussen 10 en 11 uur een van de vrijwilligers aanwezig om u te helpen. Voor informatie of als u wilt weten of wij een bepaald boek in onze collectie hebben mag u altijd bellen met Willemien (tel. 06-81561051) of Anja (tel.06-12625623).

 

Nieuwsoverzicht