Nieuws van de jubileumcommissie

NIEUWS VAN DE JUBILEUMCOMMISSIE 70 JAAR RUTTEN (11 t/m 17 juni 2023)

 

De feestweek in 2023 krijgt steeds meer vorm en inhoud. Naast het bedenken en organiseren van activiteiten hebben we  ook veel plezier als er weer een idee met betrekking tot het THEMA op tafel komt. Zijn jullie al nieuwsgierig? We zouden alvast een balletje op kunnen gooien maar wachten toch nog tot het decembernummer. Nog even geduld. 
De subcommissies zijn al druk bezig met voorbereiden. 


LET OP! De eerste activiteit van de feestcommissie staat gepland: zaterdag 28 januari 2023! Het belooft een gezellige avond te worden, de invulling van deze avond is in volle gang! Zet het VET gedrukt en roodomrand in uw agenda! Meer hierover in december op onze website en de Rep en Roer.


SAVE THE DATE: zaterdag 28 januari 2023!
De mannen van facilitair: Rick Schoenaker, Klaas-Jan Mulder,  Stan de Brabander,  Dick Groot-Roessink,  Arnold Prins en Frans Backx houden zich naast het vinden van de juiste tent ook bezig met de inrichting hiervan. Natuurlijk mag de kermis niet ontbreken deze week en daarom heeft Dick Groot-Roessink al nauw contact met de kermisexploitanten. Klaas-Jan Mulder en Arnold Prins zijn zich sportief aan het inspireren voor een mooi sportevenement. Voor de catering zorgen Serge Gaus, Marlies Plomp en Saakje Schuttenbeld.  Meer nieuws en subcommissies op de website, in het decembernummer en via facebook: https://www.facebook.com/dorpsfeestrutten/ 


Namens de feestcommissie 70 jaar Rutten: Marisa Heins. 

 

Nieuwsoverzicht